Vi har desværre 3 bestyrelsesmedlemmer, som træder tilbage efter en årrække i bestyrelsen. Tak er kun et fattigt ord i denne henseende, men alligevel et kæmpe tak og respekt for det stykke arbejde, som er udført igennem de senere år – fra Sportschef Svend Hansen, Materialechef Carl Martin Munkholm og Kommunikationschef Anders Larsen. Alle 3 bliver heldigvis omkring klubben, så vi fortsat kan gøre nytte af deres store viden og erfaring på områderne.

Hvis der er nogen, som ønsker at stille op til bestyrelsen i 2015, skal disse henvendelser være formand Peter Kjeldsen i hænde senest søndag d. 18 januar. Evt. spørgsmål kan også stilles til Peter Kjeldsen. Henvendelser og spørgsmål på formand@dgl2000.dk

Vi får desuden brug for flere ildsjæle i klubbens Repræsentantskab, dvs. indenfor de enkelte områder – sport, sponsor, kommunikation osv. – så kom endelig til os, hvis du kunne have lyst til at hjælpe med at udvikle vores elskede klub.

Ellers glæder vi os til at se så mange af jer så muligt d. 31 januar til årets Generalforsamling og fremlæggelse af Sportsåret 2015.
Nærmere info om sted og indhold følger – men med start kl. 14.00.

Skriv et svar