Ovenpå det skuffende 0-1 nederlag i sæsonpremieren, skulle der igen kæmpes om at få tre point. Denne gang var det mod nedrykkerne fra Danmarksserien – Åbyhøj.

DGL får en noget nervøs start på kampen, Åbyhøj presser og spiller godt, inden der er spillet særlig lang tid, udmønter presset sig også i en Åbyhøj scoring. Åbyhøjs højre kant laver nogle fine ting på kanten af feltet og sparker på mål. Desværre bliver bolden rettet af, af en DGL spiller og Steffen i kassen er chanceløs.
Efter Åbyhøj-scoringen bliver kampen dog mere jævnbyrdig og DGL spillerne begynder at kæmpe for hver en bold. DGL spillerne vandt 9 ud af 10 nærkampe og sad godt på Åbyhøj. Midt i 1. halveg får DGL dog et meget tvivlsomt gult kort (lige efter DGL er blevet snydt for et indkast). Dette viste sig ikke at være en så dårlig ting som først antaget. Selvom DGL spillerene var en mand i undertal sad de fuldstændig på kampen, Åbyhøj havde svært ved at spille sig ud af presset og fysisk kunne de ikke matche DGL i duellerne. DGL fik dog også betaling for det hårde arbejde. Pedi kaster et langt indkast og Åbyhøj keeperen får ikke ekspederet bolden væk, Galler er hurtigt over bolden og sparker den sikkert ind. Selvom DGL blev ved med at arbejde hårdt i 1. halvleg kom der ikke mere ud af det, udover et gult kort til en Åbyhøj spiller.

I 2. halvleg begynder Åbyhøj i undertal, på grund af det gule kort. Dette havde dog lidt samme effekt, som da DGL var en mand i undertal. Det første 15-20 minutter presser Åbyhøj. Samme Åbyhøj spiller som var med i 1-0 målet i første halvleg, får desværre tilkæmpet sig et straffespark (som kommer lige efter et manglende frispark til DGL, midt på banen). Staffesparket bliver dog eksekveret sikkert og igen er Åbyhøj foran.

De sidste 25-30 minutter bliver dog spil til et mål. DGL presser Åbyhøj som har store problemer med at få clearet bolden, og får den dermed i hovedet igen med det samme. DGL har mange chancer for at reducere, men skarpheden og den sidste smule held mangler. Kampen slutter meget ufortjent 2-1 til Åbyhøj.

Til trods for en del afbud, så var det her en kamp som samtlige 14 DGL spillere kan havde stor ære af og kan bruge til meget. Næste opgave bliver imod endnu en nedrykker, denne gang er det Vibys tur til at gæste DGL Arena. Det sker lørdag 27. august kl. 11

Kampens spiller: 2 gang i træk Pedi

//Kris Buus Kristensen

Skriv et svar