Kære dejlige DGL´er 🙂
Det er blevet tid til at stemme på årets nominerede DGL´ere. De nominerede er:

NINNA PIILGAARD
Jeg har nomineret Ninna Piilgaard, fordi hun i mine øjne er året’s dgl’er. Hun hjælper gerne til hvor der skal hjælpes, om det er til arrangementer eller spille kamp for herrerne, hun tager ud og hepper på herrerne, også selvom hun har sine børn, så kommer de med, og spiller hver kamp for pigerne (også når hun har sine børn). Hun bager gerne kage, til både pigerne og herrerne. Hun er super god til at tage imod nye spillere – all around, og sørge for at få dem med til alle fælles tingene, og arrangere ting for pigerne, så vi kan komme tættere på hinanden som hold. Hun brænder for, at få flere spillere til klubben og sørger for, at folk hygger sig. Ligeså vel som hygge, kan hun være alvorlig og kampklar. Hun har gejsten og klubånd og kører gerne helt til Ålborg for at hente en spiller til kampen. Og sidst men ikke mindst, så er hun altid i super godt humør og spreder god stemning i dgl :).

MARTIN HVIDBERG
Martin Hvidberg har nu igennem mere end 10 år været en fast del af DGL2000, og både som spiller og træner har han bidraget til klubbens udvikling. Martin møder altid op til træning med et smil på læben, han er pålidelig, omgængelig og vellidt af alle i klubben. Martin har over flere omgange trådt til når klubben har haft brug for hjælp, senest i foråret som mentor for et ungt trænerteam og i efteråret som ledende træner/koordinator på klubbens 3. hold. Martin er vel nok den spiller i klubben med flest kampe og mål på cv´et, og på trods af at han nærmer sig old-boys segmentet så er engagementet i DGL stadig højt! Martin er det tætteste vi kommer på et vaskeægte levende klubikon – En true DGL´er!

ANITA SUNDGAARD LARSEN
Jeg mener at Anita er et godt valg til Årets DGL’er. Selvom hun er et forholdsvis nyt ansigt i klubben, har hun vist engagement i klubben fra start af og taget mange opgaver på sine skuldre med at få samlet pigeholdet.  Jeg mener at hun altid har de fem klub værdier i hendes væsen i DGL. Især Klubånd, Åbenhed og Hygge er nogen af de emner som Anita har i sig. Anita er træner for dameholdet og har virkelig trådt i karakter både på og uden for banen – specielt når det lige kniber. Hun har en stor aktie i at dameholdet stadig fungerer, og det er meget vigtigt for DGL, at hun fortsætter. Anita dukker ofte op og ser de andre hold og hendes fokus er ikke på holdånd, men derimod klubånd. Når der er fest eller andre sociale arrangementer dukker Anita altid op, og hun giver også gerne en hånd med! Hun er om nogen indbegrebet af DGLs værdier og er aktiv på vigtige områder af klublivet med kagebagning, fester, support til alle holdenes kampe osv. Hun er sammen med de andre piger med til at skabe den sammenhæng, som er så vigtig en en klub som DGL.

TRINE KRISTENSEN
Fordi hun, ikke kun har været med hele året, men siden DGL fik et pigehold. Hun ligger i top 5 over dem der har deltaget i flest træninger i 2015, hun ligger i top fire over dem der har deltaget i flest kampe og i top fem over dem der har fået flest stemmer og dette på trods af at hun var ude i ca. en måned i foråret på grund af en operation!. Trine er en fighter, ikke kun på banen, men også uden for. Trine er en vaske ægte DGL’er og hun VIL denne klub. Og selvom hun er alderspræsident og tror hendes krop ikke kan være med på samme plan længere, så viser stemmerne noget andet. Trine giver sig altid 100% i kampene og er en yderst sikker og solid sidste mand i forsvaret, som vi nødigt vil undvære. Du fortsætter selv om alle dem du startede med i sin tid, er faldet fra. Og hun kæmper for at der fortsat skal være et pigehold i DGL, hvilket blandt andet ses ved at hun er en del af rekrutteringsteamet og ved at hun er god til at tage imod nye spillere på holdet. Og hun deltager i samtlige sociale arrangementer i DGL. Trine still going strong!

PETER CASPERSEN
Peter er for mig indbegrebet af DGL-ånden, som måske ellers desværre er lidt på retur generelt. Han stiller op for hvad end hold, han bliver bedt om at spille for – det er ægte klubånd. Han giver hånd til trænerne, roser konkurrenterne til både træning og kamp, og han udviser ægte glæde over at være i DGL – det er respekt. Han spiller for at vinde, når han spiller, om det så er på 1. holdet eller 3. holdet, og det irriterer ham, når det ikke går sådan – det er vilje til sejr. Han hilser hjerteligt på alle altid – det er åbenhed. Og så er han indbegrebet af en hyggeonkel – hvis han ikke selv kan spille, så dukker han op og agerer holdleder. Han prioriterede 2. holdet over 1. holdet i foråret, fordi de havde mere brug for opbakning osv. Jeg synes, Peter er et rigtig godt bud på Årets DGL’er

KASPER HEDEGAARD JOHNSEN
Kasper er en energisk træner, som på kort tid, har formået at smelte sig ind i DGL’S ånd og kultur. Han omfavner ALLE spillere, i alle trupper, og skiller ikke mellem høj og lav. Samtidigt sætter han høje krav til sine spillere, og specielt førsteholdet. Det gør at man som spiller, gør at man vil yde ekstra, samt at man fortsat føler at man udvikler sig. En anden stor styrke, er hans ærlighed. Kasper roser og kritisere, ud fra objektive betragtninger, og kommunikere disse betragtninger personligt til hver enkelt spiller, hvad enten det er skidt eller dårligt. Den største styrke er dog nok hans væsen. Kasper er vel trods sin seriøsitet og motivation, en meget vellidt person i hele DGL.  Der er altid godt humør omkring Kasper. Et virkelig godt match for DGL som klub.