I dag spiller Serie 4 sæsonens første turneringskamp. DGL 2000s drenge er på udebane, når det kl. 12 går løs mod Aarhus 1900. Drengene har #viljetilsejr når de trækker DGL trøjen over hovedet og går på banen til årets først kamp. Det er et nyt hold og anfører Sebastian Sommer Akselsen mener da også, at holdet skal bruge de første 10-20 minutter på at finde hinanden på banen. “Jeg forventer dog, at vi kommer godt fra land i serie 4 med en sejr, da vi har et stærkt hold med“, udtaler han.

Forventningerne for resten af sæsonen er der også skruet op for og anføreren lægger ikke skjul på de høje forventninger. “Vores forventning er, at spille med om oprykning og det tror jeg bestemt vi har mulighed for, at spille med om. Det kræver dog, at vi får etableret en stamme på holdet.

Sebastian er selv ny i klubben og nævner også klubbens værdier, da han bliver spurgt ind til, hvordan stemningen i teamet er: “Stemningen har været rigtig god og især som ny er jeg og de andre blevet taget rigtig godt imod. Jeg ser personligt frem til de sociale arrangementer, hvor der er mulighed for at lære folk bedre at kende.” Det er den #klubånd DGL 2000 påskønner, den #respekt for alle klubbens medlemmer, og den #åbenhed der er med til at skabe DGL.

Startopstillingen ser således ud.

Støt drengene kl. 12 på Langenæs Idrætsanlæg.

Skriv et svar