Årets første kamp for de gale efter nedrykningen fra serie 3 til serie 4.
Opstilling: Jakob, Rasmus M, Rasmus B, Sebastian, Peter, Nils, Kragh, Tobias, Seb, Henno og Bloks.
Bænken: Johan Maskin, Mark J og Andrei.
I første halvleg er der god intensitet, hvor kampen bølger meget frem og tilbage. Tempoet i kampen er ganske fint, den dårlige bane taget i betragtning! Ca midtvejs observerer Seb, at deres målmand står langt ude og prøver lykken fra 33 meter (sådan cirka)! Han får en kanon træf på bolden, og den sejler via overlæggeren ind i mål. 1-0 til DGL!!!!!
Ca 10 min senere bliver det 2-0, da Peter P sender en lang bold op i dybden, som opfanges af Bloks. Han sender den over i det lange hjørne af målet, og DGL kan gå til pause med en 2-0 føring.
2. halvleg er præget af, at Aarhus 1900 træder lidt frem i banen, hvilket gør vores spil mere nervøst. Vi har ofte svært ved at spille os ud af deres pres, og de får reduceret til 2-1. Herefter bølger spillet frem og tilbage, hvor der er chancer i begge ender. Vores største mulighed falder for ellers normalt kølige Nils, men han skovler bolden over mål. Deres bedste mulighed falder til sidst i kampen, men deres forsøg rammer træværket.
Det hele ender 2-1 til os, og dermed en helt optimal start mod et ellers til tider godt spillende Aarhus 1900 hold.
Man of the match for DGL 2000 blev Nils Hjælm!
Efterfølgende har serie 4 spillet en enkelt kamp, som blev vundet med 5-1 mod Aarhus FAML.