Årets DGL’er 2014
Så er det tid til, at du som DGL’er, skal afgive din stemme til prisen som Årets DGL’er.

Først hvad er årets DGL’er:
Årets DGL’er gives til en spiller, som både på og udenfor banen er et lysende foregangseksempel på, hvad klubben er og gerne vil stå for. En spiller, som på fornemmeste vis udlever klubbens fem værdier:

-Klubånd
-Respekt
-Vilje til Sejr
-Åbenhed
-Hygge

og en spiller, som går forrest på dette grundlag.

En spiller som er både en gevinst på det sportslige, sociale og til hjælp for klubben.

Med andre ord – en spiller som mange kan og bør se op til.

De nominerede med dertilhørende begrundelser er:

Morten “Tinge” Tingnæs
For mig er der ingen tvivl om, hvem der i år fortjener titlen som Årets DGL’er. Han startede i klubben sidste år og har siden taget en markant rolle i klubben ved ikke bare at spille godt og være garant for mål, men også udenfor banen har han været aktiv i at rekruttere flere spillere til klubben, været kilden til det seneste store sponsorat med Århus Mini Golf samt taget ansvar for gennemførelsen af årets events. Hertil kommer, at han er en person, alle kender, og som tager sig tid til at snakke med alle, uanset om det er fra Serie 6, pigerne eller JS. Jeg nominerer med ovenstående motivation Morten Tingnæs aka Tinge aka DJ Tingelicious 🙂

Jan Callesen
Siden Jan er startet i DGL, har han gjort sig særdeles bemærket med sit dejlige positive humør! Jan er ALTID venlig og imødekommende overfor alle i klubben. Dette kan især også ses og høres såvel uden- som indenfor på banen. Jan kommer kun med positive tilråb til sit hold under en kamp, hvilket er i ægte DGL-ånd! Som en ægte DGL’er der går forrest, gik der heller ikke lang tid, inden Jan tilbød sin arbejdskraft og konstruerede vores fine og nemt overskuelige materialesystem i den ene container. Han er klart et kæmpe aktiv for DGL og fortjener derfor klart at blive Årets DGL’er!  Jeg vil gerne nominere Jan Callesen til Årets DGL’er.

Frederik “Frede” Raaby
Frede formår altid at skabe smil omkring sig, samtidig med at han er en dygtig træner, der er ikke blot er respekteret af holdet, men bredt i hele klubben. Han binder holdet sammen og får altid det bedste ud af det, lige meget om der er 3 eller 16 afbud. Frede er en dejlig klubmand og hjælper altid til og qua sin baggrund som fys får man altid et råd eller to med på vejen. Vi håber derfor snart at se ham på banen igen måske som spillende træner 🙂 DGL 2000 er i hvert fald ikke det samme uden Frede.  Jeg nominerer derfor Frederik Raaby til Årets DGL’er.

Jeppe Marcussen
Der er en træner, som jeg synes, der har gjort det ekstra godt for DGL i år. Det er en træner, som altid arbejder utrolig flittigt op til alle kampe med at få skaffet spillere og sat hold. Og det er et meget stort arbejde som ikke alle ser eller ligger mærke til, men der bliver brugt mange timer med at ringe og skrive rundt til folk og på at skaffe nøgler til containerne en sen fredag aften. Det er en træner, som egentlig havde takket nej til posten efter sommerferien, men som ikke helt kunne slippe DGL klubånden, og da der umiddelbart ikke var andre til at tage over, fortsatte han. Det er en træner, som når han har sat sit hold, har viljen til sejr og er med til at brede dette budskab til spillerne, hvilket også kan ses i tabellerne, hvor de i skrivende stund befinder sig i toppen af rækken. Derudover er det en klubmand, som ofte er at se på sidelinjen ved andre holds kampe, uanset om det er JS, serie 3 eller damerne. Desuden er han en spiller, der er vigtig for både 3. og 4. holdet. Alt i alt er det en person, som gør et stort stykke arbejde fpr klubben. Jeg nominerer derfor 4. holdets træner, Jeppe Marcussen til Årets DGL’er.

Carl Martin “Calle” Munkholm
Jeg vil gerne nominere Carl-Martin Munkholm J Carl-Martin har som fungerende bestyrelsesmedlem formået at løfte kvaliteten på materialeområdet i klubben. Med sin sans for struktur og orden, som en general i det danske hjemmeværn ville være misundelig på, har Carl-Martin sørget for, at klubbens containere og klubhus har nået et niveau som selv Superligaklubber ikke har set magen til. Med hård hånd har han egenhændigt nedbragt klubbens årlige omkostninger til materialer, da han som en glubsk vagthund og med Stasi-lignende metoder har nedbragt svind af bolde, kegler, veste og kampdragter på alle klubbens hold! Udover sine fornemme præstationer i bestyrelsen er Carl-Martin bødekassemester og anfører i klubben, hvilket i den grad tyder på, at han også tager ansvar både udenfor, men så sandelig også indenfor kridtstregerne! Og nå ja, så er han en allerhelvedes god kammerat og vellidt af alle i klubben ligesom han besidder alle de gode værdier vi som klub er stolte af at råde over – Carl-Martin er i den grad en True DGL’er!

———————————

Svært at vælge??? Du har desværre kun en stemme. Giv den til den der mest har fortjent titlen: