Det er med stor glæde, at klubben kan annoncere, at Christian Sørensen (aka. Lis) inddrages i andetholdets trænerteam og bliver ny assistenttræner for Preben Dams tropper i serie 3. Fra klubben side ser vi meget frem til et udbytterigt og givtigt samarbejde.

Fra næste sæson tilknyttes Christian Sørensen andetholdet i serie 3 som assistenttræner. Han er ikke ukendt på andetholdet, da han bistod og hjalp cheftræner, Preben Dam, i efterårets sidste vigtige kampe mod Åben Modus, Brabrand, Vantanspor og ASA. Kampe, som alle blev vundet og medvirkede til, at andetholdet rykkede op i serie 3.

Det er derfor en stor fornøjelse, at det har været muligt at tilknytte Christian som en del af andetholdets trænerteam forud næste sæson. Klubben glæder sig meget til samarbejdet, som vi ser som en naturlig udvikling i Christians trænerkarriere samt som en styrkelse af andetholdet i bestræbelserne på at gøre det godt i serie 3.

Christian kommer fra en stilling som cheftræner for klubbens tredjehold, som han i flere sæsoner har styret dygtigt. Han sluttede af på fineste vis med en oprykning til serie 4. Christians nye position i klubben efterlader dermed et hul på tredjeholdet, som nu står uden cheftræner. To fjerdedel af det tidligere trænerteam fortsætter – nemlig Anders Høyer Sørensen og Lasse Callesen. Men da både Anders og Lasse agerer som spillende trænere og derfor ikke er fast at finde på sidelinjen til kamp og træning, arbejder klubben på højtryk for at finde en ny cheftræner til tredjeholdet.

Interesserede i jobbet kan se opslaget her.

Der skal lyde en stor tak skal til Christian for det super stykke arbejde, han har ydet over flere sæsoner med tredjeholdet. Slutteligt skal vi sige farvel til tredjeholdets sidste fjerdedel, Bjarke Kamstrup, som på grund af jobmæssige årsager flytter til Holstebro. Også han skal have en stor tak for sit arbejde i klubben.

Skriv et svar