Klokken er 18.40, og der står 10 meget skeptiske DGL-spillere og kigger ned på den såkaldte fodboldbane. Banen er ikke bare våd, den er knoldet, mudret og har meget store vandpytter. Men bare rolig det er ikke den bane, som kampen skal afvikles på. Modstandernes træner kommer og viser dem hen til en anden bedre bane. Banen her er nemlig kun mindst lige så knoldet og har et dybt hjulspor i den ene side, men den er dog bedre end den anden.

Kampen fløjtes i gang og ikke længe inde i kampen får DGL-pigerne et mindre black-out på fem minutter, som de rutinerede Sabro-spillere udnytter og får scoret til 2-0. Resten af kampen er tæt, men DGL ser ud til at være dem der har overtaget. De formår dog desværre kun at udligne til 2-1.

60 minutter, 28 trætte ben og en forfrossen træner senere, må de skuffede DGL-piger gå ned mod omklædning med et nederlag. Men de kæmpede og spillede en god kamp og sikke en fest det alligevel blev om aftenen.