Først hvad er årets Fund
Årets Fund gives til den spiller, som igennem året har gennemgået en fodboldmæssig flot udvikling. Det behøves ikke nødvendigvis at være en af de mest betydningsfulde spillere, men en spiller hvis niveau er blevet løftet gevaldigt igennem såvel træning som kamp. Samtidig en spiller som dog har fået mere og mere betydning for holdet og klubben.

Med andre ord – en spiller som har gennemgået en stor udvikling det seneste år.

De nominerede er

Morten Sig Møller
Morten kom til klubben i foråret og har siden etableret sig som sikker mand i start 11’everen på førsteholdet. Han har især været fremtrædende i efteråret, og han har altid godt humør.

Nicolai Bonde Andersen
Nicolai har ikke spillet fodbold, siden han var 14 år og startede forsigtigt og usikkert ud. Nicolai modtog meget kritik fra sine medspillere, men hørte efter, lyttede til trænerteamet og tog det til sig, som han kunne bruge. Det har gjort, at Nicolai har udviklet en rigtig god spilforståelse, som vi fik at se i sæsonens sidste kamp.

Lasse Kynde Christensen
Lasse er en spiller, der gennem hele sæsonen har haft en stigende formkurve, og specielt defensivt har han været godt spillende. I løbet af sæsonen har han endda udviklet overskud til at gå mere med i det offensive.

Morten ’Tinge’ Tingnæs
Tinge har det med at afgøre kampene. Det har han allerede bevidst efter kort tid i klubben. Han er hurtigt blevet samlingspunk for vores serie 3-opspil. Tinge har det med at lave mål. Det er sjældent, at han går fra banen uden at score. Der er ingen på serie 3, der er i tvivl om Tinges betydning for holdet.

Jette Krarup Søgaard
Jette havde aldrig spillet fodbold, før hun kom til DGL i starten af året. Hun udviklede sig dog utrolig hurtigt og er i dag et meget farligt offensivt våben. Jette har en speed, der ikke er andre i hele puljen, der kan præstere, og hun er kølig foran målet. Hendes enorme energi har en smittende effekt på hele holdet, og hun er i den grad årets fund.