Selvom man befinder sig på toppen af Aarhus, må man sande at tyngdekraften ikke dirigerer vand væk fra græsbanerne på Christianbjerg. Indledende samtaler handlede også om brugen af lange knopper kontra de behagelige FG støvler, hvor knopperne, pga. flere måneders træning på kunstgræs var ligeså slidte som brystvorterne på en nybagt moder til tvillinger.

Andreas Wind Jensen fik ”Carina” til at komme forbi med et par jernknopper, så vi var helt sikre på, at han ikke lavede en Gerrard i kampens hede – han tog selvfølgelig opkaldet under taktik-mødet (bødemester noterer). Ligeledes var vi alle i tvivl om Mona ville føde, så Hvidberg var undskyldt, hvis tankerne var andetsteds (i det her tilfælde, er det okay at tage telefonen – så har vi fået det på plads)
DGL var klar til at møde et sultent CIF-hold, som endnu ikke havde fået en sejr, og de ville sikkert gerne prøve at vinde – bare lige en enkelt gang.
Opstillingen var som følger:

Jacob
Møller Andreas Øvall Kris
TC
Thorsted Tarik
Pedi Bloksgaard Galler

Og ude på bænken var der yderst kompetente spillere på plads: Lasse Mønster, Thorkil og Hvidberg.

Lad os sige det, som det var – ikke den kønneste kamp. Man kan give banen skylden, man kan give spillerne skylden, men vi gir banen skylden. Mange høje, lange bolde var symptomatiske for de første 15 minutter, hvor begge hold lige skulle finde hinanden, og dommeren, som til dagens kamp havde valgt at ligge en meget høj standard, for hvad der skulle give frispark – det var ikke engang nok, at det gjorde ondt, og Møller fik næsten ikke tilkendt sig et frispark i hele kampen – så ved I ligesom, hvor linjen ligger.

’DGL er blevet dødboldsspecialister’ kunne meget vel være overskriften for kampen, da det var her vi var mest farlige. 25 minutter inde i 1. halvleg får DGL et hjørnespark, som galder sætter lige ind i pandebrasken på TC som får headet forbi CIF’s reservemålmand (1. målmanden fik karantæne i foregående kamp). 1-0 til DGL. 1, halvleg bølge lidt frem og tilbage, og CIF kom tættere på DGL’s mål. Helt farligt blev det dog aldrig, men CIF begyndte stille og roligt på sin stime af noget der lignede 30 hjørnespark i løbet af kampen. Løbende foretog DGL udskiftninger på midtbanen, hvor Tarik og Thorsted blev erstattet Lasse og Thorkil – CIF skulle også lige mærke, at de levede 😉

2. halvleg begyndte, hvor 1. halvleg sluttede ingen af holdene formåede at blive kontrollerende, og havde mange kontraer, som løb ud i sandet eller alt for lange afleveringer ud over side- eller mållinjen. Der skulle endnu en dødbold til før der skete en udvikling i kampen. Midt på CIF’s banehalvdel får DGL tilkendt et frispark i højre side, som sendes mod klipperne TC, Andreas, Lasse og Øvall. Øvall får headet 2. bolden i en blød bue over CIF’s målmand, som ikke når på plads inden Pedi sætter en inderside på ved den fjerneste stolpe. 2-0 til DGL! Og 2 mål på dødbolde!

CIF begynder at blive mere kontrollerende i deres spil, og kommer tættere på mål. Da CIF rundede deres, hvad ved jeg, 20 hjørnespark var det lille felt så godt trådt igennem, at det ledede minderne tilbage på regnvåd koncert til Roskilde Festival – vi stod ca. lige så tæt som til en proppet koncert, men der var ingen søde piger at danse med – kun store svedige og knotne CIF-spillere. CIF kom på 2-1 efter en lidt heldig tackling bouncede bolden i CIF’s retning og bag DGL’s bagerste kæde, som ellers defensivt spillede en fremragende kamp. Det gav modet tilbage hos CIF med 6 minutter igen, og lidt nervøsitet kunne også spores hos DGL-spillerne.

DGL fik tilspillet sig store chancer i 2. halvleg som definitivt kunne have lukket kampen, men den sidste skarphed manglede. Pedi tog et par lange løb ned til hjørneflagene på CIF’s bane for at trække tiden ud, hvilket hjalp lidt på kampen mod tiden. Trods lidt ekstra nervøsitet grundet et uheldigt målspark til sidst, kunne DGL 2000 trække sig sejrrigt ud af kampen.

DGL 2000 har nu vundet 3 kampe i træk i JS, og tirsdag venter topholdet Aalborg Chang, som slog Hirtshals på hjemmebane. Kan rækkens nummer 3 slå rækkens nummer 1? Der er i hvert fald lagt op til et brag, når DGL tager imod Pedis barndomsklub i Tilst, tirsdag kl. 19.00.

Kampens spiller: Øvall