Dette referat er taget ud fra Kasper Emilio Hedegaard’s hjerne, som vi har fulgt igennem hele kampen! Parenteserne er hans tanker 😉

1. Halvleg

-“Koooooooooom så gutter -så er vi fandem klar fra start” (Kæft mand, jeg håber virkelig gutterne er klar fra start -det plejer Real Madrid jo at være)
-“PREEEEEEEEES!!!!” “KÆÆÆÆFT, det er klasse Simon Langkjær, bliv bare ved -det ser skide godt ud gutter”, “Super god start” (Råber jeg for meget?)
-“HEEEEEEEEEEEY, DOMMER, hvad fanden sker der??” (Påvirker lige dommeren ved at råbe til ham)

Det skal siges at på dette tidspunkt har DGL sat sig på alt spil, og spiller fremragende. Kombinationerne sad i skabet, deres angreb blev afvist på bedste vis af Løgstør forsvaret. Vi får også udbytte af spil og chancer, som vi havde mange af igennem hele første halvleg!

Tilbage til Hede:

-“Hold nu kæft en stor chance, hvordan fanden brænder vi den?” (Kunne egentlig godt bruge en smøg)
-(Yes en dødbold. Vi har trænet det sygt meget, og nu skal vi fandme bare ha’ udbytte af det. Tror lige jeg råber igen) “KOOOOOM SÅ IND I BOKSEN. MATHIAS BARE SLÅ DEN TIL BAGESTE!!!”
-“JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, FOR HELVED SIMON LANGKJÆR! KRAFTEDME ET GODT MÅL” -(Så lavede man lige en taktisk genistreg igen)
-“Hold nu fat gutter!!!”
-“HEEEEEEEEEY, DOMMMER!!!!!, DER ER FANDME DA STRAFFE!!!!, HVORDAN HELVED KAN DU IKK SE DET???” (Hvis jeg møder dommeren i aften på Minigolf, så drikker jeg ham under i Hedebaskere -kæmpe klovn jo)

Som skrevet har vi fuldstændig styr på CIF, og dette bliver ved de første 30 min. De bliver sådan set kun farlige ved de få fejl vi laver, men da Jesper er en god sidste skanse er det ikke noget der volder DGL problemer i hele 1. halvleg.

Hede:

(Kæft, første halveg var en fornøjelse -nu skal jeg ikk lige vise alt for meget glæde i omklædningsrummet, for så jinxer jeg den)

-“Rigtig god første halvleg gutter -en fornøjelse at se på (Ej, jeg mener virkelig jeg godt kunne bruge en smøg -er ret nervøs).

2. halvelg

-“KOOOOOOOM NUUUUUUUUUUYYYYYYYYYYY DGL!!!!”
-“Seriøst dommer, du ser sød ud når du fløjter” (Okay, var det for meget??)
-“AAAAAAAAAAAARH, HOLD NU FAT I KUGLEN MAND!!!!!!”
-“EEEEEEEEEY, KOM NU DGL” (Er jeg ved at blive gammel siden jeg skal flytte sammen med damen?)
-“GAMMELGAARD, DET ER KRAFTEDME EN FORNØJELSE DERINDE!!! BLIV NU VED DGL!!!!!” (Mig og Gammelgaard skal virkelig ha’ en smøg efter kampen)
-“JESUS CHRIST MØLLER!!!!, DU SÆLGER JO HELE HOLDET! KÆFT ET DUMT GULT KORT MAND!!!! (Okay, mon folk sys jeg råber for meget nu?)
-“DOMMER HVOR LANG TID ER DER?”
-“HALLO DOMMER?? VI VIL GERNE SKIFTE, DOOOOOOMMMMMEEEEEER FOR HELVED”
-“BLIV NU VEEEED GUTTER”
-“VEND DEN IND PÅ TARIK (Tror altså godt Tarik kunne spille på Reals defensive midtbane)
-“JAAAAAAAAAAAAAAAAAARHJDDDDDDDDDDD!!!!!, FOR SATAN GUTTER DET ER FANDME FOR LÆKKERT” (Kæft jeg skal være fuld i aften -vi har lige vundet CL, eller i hvertfald fået 3 point)

2. halvleg blev lidt mere rodet, og vi kom rigtig langt tilbage og stå i perioder. Dette skal dog også tilskrives at vi får 2 gule kort, som ikke gavner os i den periode. Vi har forskellige kontrastød, hvor vi med lidt held godt kunne have puttet en enkelt eller to ind. Dog skal det siges de har et stolpeskud, men ellers ikke farlige, da vi endnu engang får afvist dem gang på gang. Stor indsats hele vejen rundt, og lækkert med 3 point!!

Jesper
Møller, 2 x LØGSTØR, Simon J

Tarik
Lasse M, Mathias H
Gammel L:Ron JON J

Simon L

 

Kampens spiller: Tarik

Referat: Simon Jakobsen

Skriv et svar