Bording – DGL 2000
Første kamp var til vores forrygende træningslejr lørdag den 15. marts. Vi spillede mod Bording, som netop var rykket ned fra danmarksserien. Vi stillede med en udskifter og havde fået lov til at sætte en af herrerne på mål. Morten Målmand (Medina) fik den store ære.

Men det kunne mærkes, at det var nogle dygtige piger, vi mødte. At vi næsten ikke havde rørt en bold i 2014, og ikke mindst at vi knap nok kendte hinanden på holdet. Så efter kort tid, ja så var de foran med 3 mål.

Kampen endte 6-0, men ingen sure miner. Det var velfortjent, og det var jo bare en træningskamp.

Stemmerne blev som følger: Naja 5, Tanja 2, Julie 2, Maja 2, Ninna 2.

Lyseng – DGL 2000
Lyseng, Lyseng, Lyseng. Denne kamp blev spillet på en skøn forårsdag (min fødselsdag), på en lækker kunstbane. Vi fik lige hilst på 4 nye ansigter. Bl.a. målmand Vicky, som gav den hele armen til denne kamp, mega sejt! Derudover havde vi en med, som aldrig havde spillet fodbold før, super friskt!dameref 1

Nå men vi får lige sagt hej, et lidt langt kampoplæg og en meget kort opvarmning og så ellers på banen med os. Vi går i gang og kæmper for vores sag, men Lyseng er sgu godt nok lidt for gode.

Vicky laver stjerneredning, da der bliver indirekte frispark i det lille felt. Video kan ses på DGL-facesiden fra den 29/3-14. Hvad, vi ikke så i kampen men på filmen, er, at bolden ikke triller en hel omgang. (måske Lyseng skal se videoen, så de ikke laver samme fejl).

Kampen endte 6-0, men ingen sure miner, det var velfortjent, og det var jo bare en træningskamp.

Stemmerne: Vicky 6, Maja 3, Naja 1 (mangler vist et par stykker, men de er væk)

DGL 2000-IFSK
Hjemmebane, våd bane, koldt vejr, men god stemning. Trænerne i jakkesæt og rød skjorte/slips gjorde modstanderne misundelige. I så sgu godt ud drenge!

Et lidt/meget langt kampoplæg, meget kort opvarmning og så går vi i gang. Vi havde ny opstilling, som gjorde, at der ikke var et kæmpe hul mellem forsvar og midt. En 4, 1, 4, 1 opstilling og det fungerede egentligt ret godt. Der blev fightet, og en efter en blev DGL-pigerne: skadet, trætte, eller fik en ”sus” (krampe i begge ben). Men der blev kæmpet til det sidste, også selvom vi var bagud.

Kampen endte 0-4 med sure miner. Det var ikke velfortjent, og det var ikke BARE en træningskamp. Det var den sidste, så fra nu af gælder det.

Heldigvis blev vi alle hurtigt glade igen, da vi kom i tanke om, at der var opstarts-FEST om aftenen J

Stemmerne: Ninna 6, Maja 4, Carina 2, Malou 1, Signe 1, Helena 1

 dameref 2

//Maja Sørensen