Truppen:
1. Vicky H Piilgaard 2. Maja Høyer Sørensen 3. Didde Boisen Andersen 4. Line Lind Dollerup (tømmermænd) 5. Carina Koch Andersen 6. Ninna Piilgaard 7. Nina Jørgensen 8. Kathrine Møller Iversen 9. Malou Sondergaard 10. Louise Munkholm Bendsen 11. Helena Abildtrup 12. Paulina Polly Stelleck (tømmermænd) 13. Trine Kristensen (mange tømmermænd)

Lækker, lækker, lækker solskinssøndag og der var gode odds for at få en sejr. Vi var tændte og klar til at give den gas. Nu skulle det være slut med at tabe.

Vi startede med kampopllæget, mens Dolle måtte drøne hjem efter trøjerne (BØDE).

Kampen blev fløjtet i gang, og vi lagde pres på, et pres vi fik holdt det meste af kampen. Vi formåede at spille bolden godt rundt og der var godt med lyd på.

En del af vores taktik var, at bolden bare skulle fyres frem og så skulle Didde proppe den i mål, hvilket var det der kom til at ske. Malou fik bolden omkring midten, driblede et par blå/hvide og lavede et skud mod mål, som målmanden ikke helt fik fat på og dermed en assist til Didde, som fik bolden fulgt helt i mål.

Desværre fik VIK et træls mål lidt tid efter. Men det stoppede os ikke, vi fightede videre og gav den gas ind til halvleg.

Anden halvleg gik i gang og VIK´s hurtige spiller Hugo fik bolden et par gange, men Dolle og de forskellige kanter fik stoppet hende gang på gang.

Vores andet mål, blev scoret af Kathrine Møller Iversen, som er en af de nye spiller i klubben. Hun spillede som hængende angriber, fik bolden og alle råbte: SKYD PÅ MÅÅÅÅÅÅLLLLL.

Og det gjorde hun så, hendes ansigtsudtryk var ret overrasket, men hold nu op det var lækkert.

Vi fik flere muligheder i anden halvleg, men der kom ikke flere mål. Men, men, men vi holdte den og blev dermed vinderne af dagens kamp.

Vi takker for den store og ikke mindst kagespisende opbakning. I var med til at vi gav den et ekstra skalle, som førte os til en sejr.

Stemmerne: Dolle 8, Maja 4, Malou 3, Carina 3, Didde 2, Vicky 1, Katrine 1, Louise 1, Helena 1.

//Maja