Jeg undskylder på forhånd, men jeg har ikke så meget pænt at sige om denne kamp.
En varm varm aften for en fodboldkamp, og et små skadet samt træt damehold var udgangspunktet. Modstanderne Sabro, som som ikke havde givet os de bedste minder fra de sidste par kampe mod dem. Og endnu engang lægger de hårdt ud, spiller godt sammen, spiller en masse bolde i dybden, har gode skytter til at skyde udefra, og så spiller de intet med fair fodbold at gøre. De råber op om alt, som kunne få dommeren til at tro noget andet, end hvad han så, de skubber, sparker, river, slår – alt hvad de kan komme i nærheden af når dommeren ikke kan se det, om bolden så er der eller ej. (Det er ikke fedt at blive sparket bagfra mellem benene, når man ikke har bolden, der er 1 meter foran en).
Efter en 10 mins tid kom vi dog foran med 1-0, hvilket påvirkede dem meget.
Halvvejs inde i 2. Halvleg efter 20 store chancer fra dem af, var resultatet uændret, og Sabro-pigerne var frustrerede og begyndte at blive rigtigt bissede og råbe endnu mere op, hvilket resulterede i et gult kort pga. Brok. Lidt efter blev der desværre udlignet, hvilket kampen endte med.
Vi havde dog en masse chancer vi kunne have udnyttet bedre, men alle pigerne kæmpede rigtigt godt, på trods af dårlig opførsel fra modstanderne hvilket stressede vores spillere helt vildt, og skabte kaos og dårlig stemning på banen, især Vicky på mål stod en fantastisk kamp, hvilket også gav hende en klar sejr som kampens spiller!
Efter 20 år på fodboldbanen er Sabro et hold, der kan få mig til at miste lysten til at spille fodbold!

Skriv et svar