Efter en sejr på 2-1 i årets første kamp onsdag d. 19. april er DGL’s damer nu klar til kamp nummer to. Det er et meget nyt hold, da der er dukket mange nye spillere op i 2017. Dameholdet har i lang tid været usikker, da mange skader desværre har præget holdet siden efteråret.

Anfører Maja udtaler blandt andet, at der var nogle af damerne, som i de første par måneder af 2017 var ved at miste modet, da damerne ikke var mange spillere og tre af stamspillerne måtte udgå med langvarige skader.

Pessimisterne tænkte, at nu var det ude med DGL’s damehold. Men nogle holdt hovedet koldt og alle sejl blev sat ind. Og d. 4. april stod der 14 DGL damer i Tilst – 6 af dem nye spillere, klar til at spille bold for DGL. Tirsdagen efter dukkede endnu en ny op og tirsdagen efter igen endnu et nyt ansigt. En fantastisk fremgang, som giver en gammel DGL’er som mig et kæmpe smil på læben.

Derfor er forventningerne til holdet lidt anderledes end de ville have været for et sammenspillet hold. “Målet for i år er, at vi skal have skabt et damehold med mange spillere. Det lyder forkert, men jeg håber der bliver kampe, hvor nogen skal sidde over. Jeg forventer en sæson med god og ny energi, en sæson med skønne DGL-traditioner i form af Superaturday, opstartsfester, afslutningsfester, stævner og masser af go’ fu’bol.

I kampen i onsdags var der debut til Nanna Rosenkilde og Simone – sidstnævnte løb endda med titlen som kampens spiller. Godt at se, så god fight fra begge nye piger!

Maja slutter af med at sætte lidt ord på sine forventninger til kampen på mandag: “Jeg har høje forventninger til mig selv og de andre “gamle” DGL’ere. Vi skal vise, at vi er et hold, der står sammen, et hold der kæmper til det sidste og et hold der forstår at hygge og have det sjovt.

Kom til Ellekærskolen og se DGL 2000 mod Hasle Boldklub mandag d. 24. april kl. 18. Der vil være #hygge og #viljetilsejr og det er god #klubånd at bakke dine klubkammerater op.

Skriv et svar