Efterårssæsonens første kamp, blev spillet hjemme d. 20/8, mod Danish D-Lite.

Malthe var kommet på en prøve, ift. at skulle lave en taktik for 7 -mands. Men han gjorde sit bedste og opstillingen, blev juletræsopstillingen.

Britt

Carina-Maja-Ninna

Dolle-Sus

Sara

Ude: Malou, Anette, Tons

Modstanderne er et hold der hver især har mere testosteron i kroppen, end Malthe.

Kampen gik igang og til at starte med, virkede banen meget lille, men vi fik hurtigt vores sag for og man kunne godt mærke at kondien ikke var helt i top. Heldigvis er er der flydende udskiftning og det blev benyttet.

Danish D-Lite kom hurtigt til mange chancer, men med en ninja på mål, var det ikke så let som de måske troede.

Vi kom også til nogle chancer, dog ikke så mange i første halvleg. Hvis man skal sætte et ord på første halvleg, så er det nok: PANIK.

Første halvleg slutter 0-0.

Anden halvleg gik igang og vi havde fået lidt mere ro på og Malou havde fået lidt special-undervisning ift. hendes plads på banen. To ord for anden halvleg: god gejst. Vi kæmpede og der blev fightet. Sus fik en del chancer på mål, der blev delt hårde taklinger ud og desværre fik Danish D-Lite et mål. Et flot mål, det skal de have.

Afstemningen var nem. En hurtig håndsoprækning afgjorde det, Britt blev dagens spiller. Men desværre skullet der jo også findes en der kunne skrive referat, så Dolle trak sin stemme tilbage og Britt måtte ikke stemme på sig selv, så ja, den fik jeg.

Referat af: Maja Høyer Sørensen