På en fantastisk fodboldaften stillede DGL-pigerne klar mod Egmont Rollators på hjemmebanen i Tilst. Efter en rigtig god arbejdsindsats måtte DGL-pigerne desværre nøjes med 1-1.

Egmont Rollators kom bedst fra start og fik efter ca 10 minutter scorede til 1-0 med hjælp fra en arm, som dommeren ikke så. Efter det første ærgerlige mål, hængte pigerne lidt med mulen og 1. halvleg bag lidt præg heraf. Der var ikke de store chancer til nogle af holdene i resten af halvlegen.

Det var et hold med fornyet energi, som kom til 2. halvleg. Der kom smil på læben og der blev råbt højt. Der blev fundet mere ro i spillet og holdet blev meget bedre til at finde hinanden og spillede flot et-et-to spil. Der var god gejst og med tre udskiftere på bænken blev modstanderne lige så stille kørt trætte. Der var flot pasningsspil med gode chancer, men i mål ville bolden bare ikke.

22 minutter inde i 2. halvleg kom der så endelig gevinst af det gode spil, da Nanna sætter bolden perfekt i kassen efter en lang aflevering fra DGL’s forsvarer. Herefter var DGL helt fremme desværre uden den afgørende kasse. Vi måtte nøjes med uafgjort efter en super holdindsats i 2. halvleg. Nu skal der øves på afslutninger de næste træninger, så tager DGL sejren på udebane.

Kampens spiller var svær at afgøre og stemmerne var meget delte, men den blev delt mellem Louise Bendtsen og Maja Kanstrup.

DGL-pigerne ligger nu nummer 5 med 6 point i en meget tæt gruppe, hvor nummer 1 har 10 point og sidstepladsen har 2 point.