Det var blevet tid til årets første turneringskamp i JS for DGLs tropper. Omklædningsrummet emmede af spænding og forventningen til, hvordan holdet skulle komme ud af starthullet mod Hornbæk, som David havde snakket op til puljefavoritter.

Mandagens opstilling var en blanding af gamle nisser og unge talenter, hvor gennemsnitsalderen vel ramte 28-29 år og så ud som følgende:

Steffen
Møller TC Andreas Jon
Hansen Mønster
Pedi Jesse Galler
Bloks

DGL satte sig på kampens indledning med 15-20 gode minutter, hvor et opspil på Bloks gav frispark 25 meter fra mål. Som det mest naturlige i verden løb Jon til bolden og smækkede den op i nærmeste målhjørne til en 1-0 føring. Onde tunger hævder, at de hørte Jon råbe efter folk til bagerste stang, hvilket selvfølgelig har skabt en del diskussion omkring Jons hensigter ☺. DGL forsatte den gode periode og da Pedi tog et godt træk ind i banen fra højre side og sparker bolden i det lange hjørne tror alle, at DGL er på 2-0. Linjedommeren vurderede dog, at Bloks store overarme forstyrrede målmanden og underkendte derfor målet til stor overraskelse for alle ink. Hornbækspillerne.

Kort efter blev det 1-1 da en tværpasning på midt blev fanget af ”Tordenstøvle”, som Hornbækspilleren hed. Et træk frem og en kanonkugle blev sendt op i målhjørnet fra 30 meter uden chance for Steffen i kassen. Resten af 1.halvleg benyttede DGL til lidt løbetræning mellem Hornbækspillerne, som spillede bold godt rundt uden dog at blive farlige.

En opsang fra David om, at man gerne må takle i fodbold betød, at DGL kom bedre i gang med anden halvleg, hvor spillet bølgede frem og tilbage. En fejl i opspillet udenfor DGLs eget felt betød en hurtigt straf fra Hornbæk, som kom på 1-2 på et tørt hug. Herefter så Hornbæk ud til at skulle komme på 3-1, men i stedet blev det DGL som kom på 2-2. Pedi modtager bolden i højre side langt oppe på Hornbæks bane. Møller begynder et MEGET langt overlap. Efter 5 sekunder, hvor alle på banen stod og ventede på Møllers løb modtog han bolden og smækkede et perfekt indlæg ind i hovedet på Thorsted, som havde afløst Hansen på midten.

Til sidst havde Jon en gylden mulighed for at vinde kampen for DGL på en friløber, som hans ellers fremragende højreben sender forbi målet.

2-2 var et fair resultat og kampen gav svar på, at holdet har niveau til et forår i JS samtidig med at tingene kan forbedres.

Kampens spiller: Jon J 8 stemmer