Sparekassen Kronjylland_DGL2000_2015_2018

DGL 2000 har scoret en vigtig underskrift her i vinterpausen! Sparekassen Kronjylland er DGL 2000’s nye hovedsponsor. Sparekassen og fodboldklubben har indgået en 3-årig aftale frem til december 2018.

Hos DGL 2000 er tilfredsheden ikke svær at spore, og formand Kjeldsen har svært ved at få armene ned:

Det er en historisk aftale for DGL 2000 […] Sponsoratet giver os styrket sportslige muligheder, og vi vil allerede i 2016 investere i nye initiativer, som skal hjælpe os i at opnå vores 2018-målsætninger”.

”Vi har i Sparekassen Kronjylland fået en partner, som fra første møde har ageret meget professionel og er utrolig nytænkende omkring udvikling af vores fælles samarbejde. I Sparekassen Kronjylland har vi ikke blot fået en stærk sponsor, men en uvurderlig samarbejdspartner som vil blive en stor gevinst for DGL 2000”, supplerer formanden om klubbens nye ’holdkammerater’.

Aftalen blev indgået 01-12-2015. Der vil være meget, meget mere at høre om vores nye sponsor på Generalforsamlingen lørdag d. 23. januar i Spar Kronjyllands lokaler i Vestergade – Så kom frisk!

DGL 2000 og Spar Kron søsatte allerede samarbejdet med Redmark & Spar Kron Cup 2015, der løb af stablen lørdag d.19. december i Bellevuehallerne. En yderst velafviklet turnering med mange tilfredse deltagere.

Pia Avnsted, Områdedirektør for Sparekassen Kronjylland Aarhus, udtaler om sine positive forventninger til samarbejdet: ”Det har haft stor betydning for os, at det umiddelbart positive indtryk, vi fik af klubben, er bevaret igennem vores samtaler. Det er dejligt at samarbejde med mennesker, som man mærker er præget af en høj grad af professionalisme blandet med en god portion humor og vilje til nytænkning. Det er en cocktail, som i høj grad matcher Sparekassen”.

Klubben byder Sparekassen Kronjylland velkommen og ønsker dem, så vel som alle klubbens medlemmer, et overordenligt godt nytår – Lad champagnepropperne springe! Vi ses i 2016!


Sparkron2

Der kan læses mere på Spar Krons hjemmeside:

http://sparkron.dk/om-sparekassen/organisation/presse/pressemeddelelser/2718-nyt-samarbejde

Skriv et svar