DGL:
Morten Målmand
Mark Lind
Johan Skov
Nils Hjælm
Simon Lauritsen
Carsten Leth
Jan C.
Johan Fribo
Kloster (Capitan)
Mads Denning
Mikkel P.

Lutz
Peter
Jimmyyyyy

Det er tirsdag og græsset har fået dejligt meget med regn i løbet af dagen. DGL tropper op i det fineste puds, med skinnende støvler, lækkert hår (Carsten fører), skinnerne sidder rigtigt og stjerne nykkerne er lagt på hylden for en tid. For det er tid til at kæmpe for sagen. Lystrup havde inden kampen kun et uafgjort resultat med. Men vi kender jo Lystrup, og holdet kan svinge, og man må sige at de stiller med et godt hold i dag.
Fløjten lyder og de 90 min starter. DGL starter i en 4-4-2 opstilling som desværre giver lidt for meget plads til Lystrup og de kommer for ofte igennem kæderne og ud på kanterne hvor deres venstre kant med sin hurtighed blev meget farlig.
Men hvad Lystrup ikka havde set, var vores to lynhurtige og dygtige folk oppe foran. Mads D. og Mikkel P. fighter og giver deres backkæde kamp til stregen hvor vi får kæmpet os til et par hjærnespark. Og minsandten om Legendary Header Mc. Skov ikke stiger til vejrs og header et hjørnespark af Mads ind. BAM!. Et slag i maven på Lystrup der ellers følte at de havde det meste af boldspillet. Bagefter har Lystrup igen et par hjørne og nogle chancer som sagtens kunne have skabt en udligning, men heldet og en Mega kodyl god målmand sørgede for liv og glade dage hos DGL i noget tid endnu.
Efter lidt tid, opsnapper Mads en dårligt spillet aflevering i den bagerste kæde hos Lystrup, løber fra dem alle og pænt roligt lægger bolden til nærmeste stolpe. 2-0 til DGL.
Fedt Fedt Fedt Fedt Fedt!!
DGL går videre til kampen med god indsats og fight. Der bliver lavet en taktisk 3 mands udskiftning og holdopstillingen laves om til en 4-1-4-1 frækkert som giver os Jimmyyyyyyy the Tulip som skraldemand hvilket var meget rart da Lystrup havde en yderst anstændig midtbane.

Er 2-0 virkelig den farligste føring. JA! For der gik ikke længe før at Lystrupå havde placeret et fumle hjørnespark ind i maskerne.

Pause. Ingen ændringer, kun et håb om at vi kan holde stik i de sidste 45 min, og selv skabe et par chancer.

2. Halvleg bliver en svær affære med mange Lystrup chancer, en masse lange bolde, og rigtig mange DGL ud spark. Desværre sker det at Lystrup for udlignet til 2-2 efter små 20 min spil.
Og slemt som det er, bliver der kokset en smule i forsvaret og målmanden laver en lille let på tå finte der giver Lystrup føringen på 3-2 og senere bliver der scoret til 4-2 og 5-2 som resulterer i et nederlag.

Det skal siges at der var god fighter stemning og en tro på at vi kunne tage point med fra kampen.

Adios

Skriv et svar