Referat Hirtshals –DGL2000. Første halvleg blev spillet i et yderst moderat tempo, DGL spillede fornuftig rundt, men på grund af det lave tempo, formåede Hirtshals via en knoldet bane og god fight at holde DGL fra at skabe de store chancer og scoringer.
Nicki var uden mål i de første kampe men i denne forestilling kom så endelig den længe ventede scoring, efter at have tæt på flere gange i sæsonen. Og hvilket mål,Galler dribler på ned i venstre side, Nicki laver et løb bag i feltet, Galler finder ham med en kæk ind-over-aflevering, Nicki svæver flot i luften og flænser helt forsvaret og alene med keeperen svigter den langskæggede ræv ikke, en powerheader i venstre hjørne giver DGL en 1-0 føring, helt uden chance for Hirtshalskeepeeren.
Det burde have stået 2-0 til DGL, men tilbagevendte Tarik brændte på det skammeligste, chancen opstod efter en smuk aflevering af Galler, men afslutningen sender Tarik desværre langt over målet.
Kampen blev afgjort da DGL målfarlige højreback beder Pedi gå væk fra feltet. Galler sender en livsfarlig aflevering gennem feltet til sin medspiller, Morten Møller, som sikkert sender bolden i mål via en flot inderside. 2-0 og kampen afgjort.
DGL spillede ingen stor kamp, men der var aldrig i tvivl om resultatet, og for første gang holder DGL nullet, så ingen brok herfra, 3 gode point på kontoen.
Af andre bemærkninger blev Jon Jepsen desværre skadet efter 5 min, som blev afløst af en velspillende Kris. Michael Bækgaard fin sin debut på den offensive midt. Karakteren udebliver af hans præstation efter kun kort spilletid.
Hirtshals fik 3 gule kort – alle korrekte.
Referant: TC
Kampens spiller: Tarik

Skriv et svar