På en nyklippet og næsten nykridtet græsplæne skulle slaget ml. rækkens stærke Silkeborg hold og det endnu stærkere DGL 2000 mandskab stå.
Kampen bød på mange overraskelser og ikke mindst mål som vil blive kommenteret i den nedestående tekst.
1. Halvleg:
Der var fuld tænding på fra start da kampen blev fløjtet i gang, og efter 1 min. blev en farlig bold i dybden hurtigt til en afslutning for Silkeborgs unge angriber. Der var kamp om, hvem der skulle sidde på boldbesiddertronen fra start af, men efter 5-10 min. og resten af 1.halvleg havde DGL mandskabet overtaget og det blev til uhyggeligt mange chancer, men ingen mål, trods Silkeborgs undertalsperiode.
2. Halvleg:
Efter en omgang bananer og druesukker fra holdleder Lis, var DGL klar til at gå ind og kæmpe for at holde nullet og få spillet sig frem til chancen der kunne give den vigtige kasse. Efter en god start på 2. Halveg og nogle fine chancer skulle det blive en dødboldsituation, som pressede Silkeborgs målmand ud i det lille felt, hvor bolden endte bag ved ham i netmaskerne. Ingen har pt. påtaget sig ansvaret for målet og det må være i det uvisse hvem? Og hvilke højere magter der fik skubbet bolden i kassen. Videooptagelser efter kampen viser efterfølgende en skygge af Lord Bendtner der sniger sig ind i kameralinsen objektiv, men dette er blot fake news.
2.halvleg bølgede frem og tilbage og da DGL komme ind i en undertalsperiode i slutningen af kampen gør det ondt på defensiven som inden for 10-15 min lukker 2 mål ind. Skuffelsen og ærgrelsen bliver dog gjort op for, da Jon Dahl’s lange tå får trillet bolden en bag Silkeborgs keeper til stillingen 2-2 i de døende minutter.
Sådan endte denne fine kamp også, og begge hold måtte se sig tilfredse med 1 point.