Der var lagt i kakkelovnen til en god kamp i dag – solen skinnede og JS varmede op med en flot 1-0-sejr over Thisted, hvor Henno langede gode grillere over disken. Jeg er overbevist om, at det var grundlaget for storsejren.
Inden kampen gik der rygter om pengene 2.15 gange igen på en DGL sejr, og truppen var fast besluttet på at bevise, at det var alt for høje odds.
Startopstillingen så god ud:

Wind
Skov-Anders-Præstegaard-Thomas
Seb-Hansen
Andrei-Rune M-Skovgaard
Frede

Bænken bestod af Aram, Nico og Michael Bækgaard.

Og det startede godt, Rune var inden kampen blevet varmet godt op i solen og det kunne ses på banen. Først scorede han til 1-0, hvor han driblede fra Skødstrups forsvar og lagde den køligt ind.
Kort efter fik Anders et gult kort, hvor han havde lidt for godt fat i en modstander, men det forhindrede ikke Rune i at score en gang til. Igen driblede han forbi dem og skød den ind midt for målet. Bum – 2-0.
Skødstrups eneste trussel var en god medvind, der gjorde det muligt for dem at sende lange diagonalbolde, men de blev aldrig rigtigt farlige udover i en enkelt situation, hvor Jacob hev en flot redning ud af ærmet. Dermed stod det 2-0 til halvleg.

I anden halvleg stod der meget DGL på spillet og et frispark i venstre side lukkede og slukkede kampen. Her valgte Rune og Mathias at lave en fræk kombination, hvor de spillede 1-2. Det gave Rune mulighed for at køre mod baglinjen, hvor han kunne lægge bolden indover. Her stod Anders klar og med en lidt forkølet afslutning lykkedes det ham at skrabe den ind. 2 kampe – 1 mål – 1gult en rigtig flot statistik i starten af DGL-karrieren!
Det tog pusten fra Skødstrup og gejsten var stort set væk. Hansen skrabede bolde til sig centralt og fordelte dem flot og flot spil af hele holdet gjorde næsten Anders og undertegnede arbejdsløse i midterforsvaret.
Til slut fik Rune fat i en bold halvvejs inde på modstanderens banehalvdel. For at være i stand til at sparke helt ind til målet løftede han bolden op til sig selv og sendte en umiddelbart harmløs bold afsted. Skødstrups målmand var dog af en anden opfattelse og han tabte bolden ind i målet – 4-0 og dommeren valgte at fløjte af kort efter. Måske for at stoppe Rune?

Stemmerne fordelte sig på følgende måde:
Rune – 9 stemmer og fortjent MoM efter 3 mål og 1 assist
Skovgaard – 2 stemmer
Anders – 2 stemmer
Peter P – 2 stemmer
Skov – 1 stemme

Tak til alle dem, der var ude at se kampen!
Næste kamp er fredag den 20/5, hvor Hinnerup kommer på besøg. Topkamp mellem nr. 3 og 4, hvor Hinnerup inden kampen er 4 point foran.

Skriv et svar