Efter en halvsløv indsats mod Dronningborg, hvilket resulterede i en 0-0 kamp. Så skulle drengene fra DGL forsøge at få 3 point mod Vorup, som var kommet på besøg til DGL´s super-saturday, setuppet omkring dagen var helt kanon, der var hoppeborg til de små, brandbil med kolde drikkevarer og grillen var selvfølgelig tændt. Optakten til kampen, på holdet kunne dog have været bedre. En del afbud og og skader havde gjort at vi skulle rode dybt i skuffen med spillere, som heldigvis er fyldt med dygtige spillere. Dog stillede DGL med et slagkraftigt hold, som sagtens kunne hive 3 point hjem mod Vorup.
Første halvleg starter med DGL dominans, dog uden at chancerne blev store. Dette var billedet resten af halvlegen, der manglede fart i spillet og ideer til at åbne Vorups forsvar. DGL har et par frispark som bliver sparket direkte på mål, men igen mangler den sidste skarphed. Resultatet ved halvleg 0-0.
2. halvleg starter nærmest hvor 1. sluttede, DGL havde igen alt spillet, men formåede ikke at spille chancerne store nok til at der kunne komme en føring ud af det. Vorup ville absolut ingenting og var tydeligt tilfredse med det ene point. De spillede kun på omstillinger, som de alligevel ikke havde kræfterne til at spille helt ud. Lidt hårdt sagt, så har Vorup reelt ikke en eneste chance i hele kampen, dog brugte de ufattelig lang tid på alt andet end at spille fodbold. Kampen ender desværre 0-0, i en noget kedelig affære hvor ingen af holdene formår at skabe de store chancer. Synd for de mange tilskuere som var mødt for at se holdet spille på Super-saturday.
Holdet skal op på hesten igen. Dette skal ske lørdag d. 1 oktober på udebane mod topholdet fra Lemming. DGL har revanche til gode, da den første kamp i sæsonen på DGL arena blev tabt med 0-1.

Kampens spiller: Frederik Smed