Steffen Sinding stod en stor kamp, da DGL vandt 1-0 over Viborg FF og sikrede sig uhyre vigtige point for at komme væk fra bundstriden.

DGL skulle bruge point i kampen om at undgå at hullet til toppen blev for stort, mens Viborg’s semikendis hold ført an af Asbjørn Sennels jagtede en plads blandt de helt forreste i puljen, da de to hold mødtes.

Viborg var i første halvleg i teten på stort set alle statistikker og havde blandt andet flere skud inden for rammen, men stillingen ved pausen var alligevel 1-0 til hjemmeholdet.

Efter godt en halv times spil blev den hårdt kæmpende Jonas Bloksgaard fældet i feltet og korrekt blev der dømt straffe. Dette tog Tarik sig usvigelig sikkert af ved et fladt hårdt spark midt i målet. 1-0 til DGL.

Kort inde i anden halvleg kom Viborg FF til en stor chance, men både det forsøg og flere andre blev misbrugt.

Viborg pressede på for en udligning, men Steffen og DGL-defensiven stod godt imod.

Det lykkedes derfor for DGL at sikre sig en 1-0-sejr, som sendte DGL over Viborg i tabellen og dermed op hvor det er noget sjovere at ligge placeret.

Det var uden tvivl ingen køn kamp at se på, men med hård fight og en keeper i verdensklasse så behøver man til tider heller ikke mere.
Kampens spiller blev selvfølgelig fuld fortjent Steffen Linding.