DGL 2000 ønsker at sikre gode rammer omkring klubbens spillere og ledere. Vi ønsker høj kvalitet i hele organisationen og de bedst mulige tilbud til medlemmerne. Klubben mønstrer i dag flotte fire hold – jyllandsserie 1, serie 2, serie 5 og et 11-mands damehold, der skal føre DGL’s udvikling videre.

Ved at købe en DGL aktie, har du mulighed for at ”få del” i DGL 2000’s fremtid. Som aktietager støtter du fodboldklubben DGL 2000 og de enkelte spillere direkte. Støtten går for eksempel til køb af spillertøj, bolde, trænere og træningsfaciliteter. Når en DGL’er sælger en aktie, går mere end halvdelen af beløbet direkte til spilleren selv i form af reduceret kontingent og penge til køb af støvler og træningstøj.

Med dit bidrag er du med til at sikre fundamentet for den fortsatte udvikling i DGL 2000, mens du samtidig deltager i lodtrækningen om en af de mange flotte præmier. DGL aktien koster 150 kr, det er muligt at købe som mange, som man vil, og aktien udtrækkes 2 gange årligt. Ved at købe DGL aktien anno 2014 er du således med i spillet om præmier til en samlet præmiesum på over 28.000 kr.

Som aktionær i DGL 2000 inviteres du/i naturligvis til vores årlige aktionærdag d. 6. Juni hvor alle klubbens hold forventes at spille på hjemmebane i Tilst. Der vil blive tændt op i grillen, serveret øl og vand med masser af hygge og go’ fu’bol dagen lang. Igen i år vil der være hoppeborg til de mindste, så sæt krydsi kalenderen og tag familien i hånden.

Klik HER for at se alle præmierne.

Klik HER for at købe en DGL Aktie anno 2014