Med sejren over Viby IF den 13. oktober lykkedes det DGLs førstehold at rykke op i Jyllandsserien. Tredjeholdet i serie 5 rykkede ligeledes en række op, så de næste år tørner ud i serie 4.

DGL 2000 har gjort lynkarriere i de århusianske serierækker. Klubben, der blot har 11 elleve år på bagen, er således nu at finde i Jyllandsserien, efter at førsteholdet har fejet al modstand væk i dets serie 1 pulje her i efteråret. To nederlag, et uafgjort resultat og ti sejre er det endegyldige bevis på holdets fortjente oprykning. Holdet har vist skræmmende styrke og stor kontinuitet i alle sæsonens kampe, hvorfor DGL nu er med på højeste regionale fodboldniveau i næste sæson. Stort tillykke til spillere, trænere, fans og andre omkring holdet. Vi glæder os til at følge jer i næste sæson – hvor der altså står jyllandsseriebold på menuen for DGLs bedste mandskab.

Førsteholdet er ikke det eneste DGL-hold med mål og sejre i støvlerne. Således lykkedes det også klubbens tredjehold, via en placering som bedste to’er i puljen, at rykke op i serie 4. Stort tillykke til talentholdet med den flotte oprykning. Det bliver ligeledes spændende at følge DGLs selvudnævnte talenter tage kampen op med de århusianske serie 4-hold.

Slutteligt mangler klubbens andethold i serie 4 blot et point for at sikre sig oprykning til serie 3. Pointet skal tages i sæsonens sidste kamp. Et topopgør mod rækkens nummer et fra ASA, som i det første opgør vandt i en målrig 6-4 kamp. Der er revanche og oprykning på spil, når DGLs andethold spiller sæsonens sidste og vigtige kamp mod arbejderne fra ASA. Kampen spilles på NES Park i Risskov kl. 12.00 på lørdag d. 3. november. Vi ønsker holdet al mulig held og lykke og opfordrer samtidig alle DGL’ere om at tage turen til Risskov og støtte andetholdet, så vi kan afslutte sæsonen med tre oprykninger!!!

Tak for en god sæson.

Skriv et svar