På en varm forårsdag skulle heltene fra DGL 2000 forsøge at ride videre på den gode stime, som ubesejret i turneringen (efter hele 1 kamp). Dette skulle gå ud over de lokale rivaler fra TST, hvor vi havde narret fjenden ved at flytte kampen fra den ellers så ”roste” stadion til en endnu bedre bane 1, så der var mulighed for rigtig go’ fubol!

TST kom du bedst i gang med lokalderbyet med en scoring efter kun 5 min., om det skyldes useriøs opvarmning eller om det var uheld vides ikke, men det var hvertfald ikke det første! Men heltene fik dog lynhurtigt reduceret til 1-1 ved en snu og lynhurtig Mark J, som kunne prikke bolden ind bag TST’s keeper. DGL pressede efterfølgende meget på til en 2-1 føring, men målet udeblev på mystisk vis og halvlegsstillingen var derfor stadig 1-1.

Anden halvleg startede lige så uheldigt som første, med en scoring til TST til 1-2, hvorefter DGL derfor forsøgte at skubbe presset frem på banen, det resulterede uheldigvis med en 1-3 scoring. Derudover måtte heltene også undvære Mark A som måtte på hospitalet med et meget hævet fodled, som vi håber hurtigt kan hele igen. TST fik også scoret til 1-4 efter noget tumult foran målet, men DGL fik reduceret til 2-4 på et fantastisk akrobatisk skud fra Mark J, så selv Zlatan ville have autograf efter kampen (hvis han havde været til stede). Ellers forløb resten af kampen uden nævneværdig ting, og TST løb desværre med de tre point.

Skriv et svar