Optakten til kampen startede allerede dagen inden, hvor Morten Målmand blev interviewet om dagens kamp. En klar gameplan der skulle vise sig ikke at være nok:

Også dagens dommer havde en klar gameplan, som skulle vise sig ikke at være til vores fordel. Inspireret af fordoms styrke havde han lagt en lettere hård linje:
https://www.youtube.com/watch?v=WFvvqyfCuwQ

Morten
Larsen – Munse – Henno – Thomas
Michael – Sebastian
Overgaard – Frede – Andrei
Mads Denning

Bænken:
Lindblom, Mark A, Johan
Træner: Lis

Det var en entusiastisk og på DGL hold meldte til kamp. En god fiksering af fyrene fik lagt et stort pres på de besøgende, der fandt det svært at spille frem til noget i første halvår. Til gengæld, kombineret fint DGL gennem flere gode chancer. Du bør dog ikke gå lidt før Larsen med en perfekt frispilning fundet Denning, der gjorde et godt løb bag forsvaret. En god flytte, og derefter målmanden. En virkelig rart mål 1-0. Desværre fandt Lystrup vej i nettet i den anden ende, når din hacker har en lang tå og skud forbi Morten Mål 1-1. En opløftende halvdel, hvor der var god kommunikation, god interaktion og kamp.

Anden halvdel med vinden i ryggen, bør invitere endnu mere god fodbold, men desværre var aldrig rigtig godt spil. Lystrup, som generelt var mere farlige i deres ulemper, var den mest irriterende måde skubbet bolden udveksling bud på objektive og dermed tog Gun-city drenge 2-1. Der bør ikke være længe før bundet rød-sort stribet. En dejlig bold i dybden igen til Denning, som meget overraskende valgte at tilbringe banden målmand at spille Frede gratis. I akrobatisk show har sølv ræv skubbet bolden over stregen med sit knæ og equalizer var i posen 2-2. Ca to minutters kørsel og så det var igen Lystrup front 3-2. En skarp i feltet fra højre side gik hele vejen op til hans angriber, som besluttede spillet Lystrups fordel. DGL forsøgte at etablere et pres, men det var aldrig rigtig farligt. Et skuffende resultat, men opbyggelige øjeblikke, der bør tages yderligere i de kommende spil.

Tak til min ven Miquel Portugisisk der er en hjælp til at oversætte min rekord for den portugisiske hvordan at få min ven John til at oversætte det tilbage i Danmark og sende til DGL . Min computer er i udu og enkelt nummer på telefonen var Miquels og hans eneste kontakt med en dansk computer er John .

Heldigvis dagen sluttede med en komedie show og en tro på en sæson så godt – og naturligvis en lækker kold øl .
https://www.youtube.com/watch?v=Es1dM_7yGlE

Mål: Da vi tabte og ingen alligevel kan huske mål i nederlag, lader vi det være hen i det uvisse, om det var Frede og Denning, der scorede.
Stemmerne: Fordelt efter hensigten

Skriv et svar