Traditionen tro kårer Ligabold.dk årets bedste i seks forskelligt kategorier. I år er hele fire DGL’ere nominerede. Og afstemningen er nu åben.

2012 blev året, hvor DGLs førstehold fuldt fortjent rykkede op i Jyllandsserien. Den flotte sæson og de mange gode præstationer har kastet fire imponerende nomineringer af sig hos fodboldsitet Ligabold.dk, der hvert år kårer de bedste spillere i seks forskellige kategorier fra 2.division til serie 2.

I kategorien Årets træner er Ulrik Rasmussen nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
2012 blev året, hvor Rasmussen og DGL2000 strøg op i Jyllandsserien. Det skete efter en flot efterårssæson, hvor holdet fejede al modstand til side. Der er ingen tvivl om, at Ulrik Rasmussen fortjener stor ros for sit arbejde med mandskabet, som han har formået at udvikle.

I kategorien Årets talent er Thorkil Mahler Christensen nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
– Den unge centrale midtbanespiller er DGL2000s svar på Christian Poulsen, hvor han ligger og rydder op. Trods sine kun 20 år, så har han været en vigtig del af oprykningen for Serie 1-mandskabet. En rigtig felt-til-felt spiller, der ikke skåner sig selv.

I kategorien Årets topscorer er Jonas Bloksgaard nomineret. Ligabold.dk skrier følgende om nomineringen:
– Selvom han ikke får fuld spilletid hver gang, så er han en super-sub, hvor han gang på gang er kommet ind og afgjort kampene. En rigtig matchvinder, der qua sin rutine, virkelig hæver målkontoen.

I kategorien Årets målmand er Jesper Helleberg nomineret. Ligabold.dk skriver følgende om nomineringen:
– Keeperen var mange point værd for oprykkerne, med sikre indgreb og afgørende redninger, så kampene faldt ud til DGL´s fordel. Blandt andet havde Helleberg en super redning i udekampen mod Fuglebakken, en redning som var pointgivende.

Afstemningen er nu åben og kører over de næste tre uger. Det eneste, du skal gøre for at kunne sætte din stemme på en DGL’er, er at oprette en konto profil på Ligabold.dk og finde Jylland Serie 1, pulje 8, hvor alle de nominerede DGL’er findes.

Link til afstemningen her

Skriv et svar