Mandag den 8. juni var der kridtet op til kamp, eller det viste sig, at banen var knoldet og tør, og man skulle se langt efter noget, der tilnærmelsesvist lignede optegnede liniestreger. Solen bragede frem, og det kunne ses på græsbanen, der tydeligvis ikke havde fået regn i møg lang tid. Kort sagt, en elendig fodboldbane, der kunne give hudafskrabninger bare ved at kigge på den.

Vi kendte udmærket Danish D-lite fra sidste års sæson. En ældre generation af kvinder, der kan spille hinanden med stort set lukkede øjne. Der var revanche i luften fra nederlaget sidste år. Karsten gjorde taktikken klar: Kompakt forsvar! Desværre brød modstanderen gennem vores taktik og scorede 2 mål imod os allerede inden, der blev fløjtet til pause.

Med god fight kæmpede pigerne sig tilbage med mere boldbesiddelse og flere tacklinger i anden halveg. Det udløste et par gode afslutninger fra angreb og kanter, men desværre uden mål. Modstanderne slog til med et sidste mål på indirekte frispark, som udgjorde kampens resultat og et nederlag på 3-0. DGL damerne var bare ikke i sit hopla i denne kamp, og det kan vi kun udligne i næste og sidste kamp mod AC Pink Panthers tirsdag den 16. juni. Så kom og støt DGL damerne i deres sidste og meget vigtige kamp!

Kampens spiller og hårdarbejde fighter blev Trine K.

Skriv et svar