Inden lørdagens kamp har DGLs damer fortsat ikke hevet en sejr hjem, og det er tydeligt at mærke, at der er ekstra koncentration hos os. Det er supersaturday, hvilket betyder god stemning, hygge, øl og masser af tilskuere.

Kampen fløjtes i gang og det er fra start en god kamp, som bølger lidt frem og tilbage, hvor DGL og Sabro deles om de gode takter. Desværre går der ikke længe før Sabro får et mål. Det er godt sat ind og dermed ingen chance for Cecilie, der starter i mål i første halvleg. DGL kommer hurtigt videre, og kampen fortsætter med at være ret lige. I slutningen af 1. halvleg foregår det meste på DGLs banehalvdel, hvilket giver nogle gode muligheder for kontra for os. Desværre får vi ikke skudt bolden ind bag en godt spillende keeper i den anden ende af banen. Der er god fight og vi er blevet meget bedre til at hjælpe hinanden både med hensyn til lyd på banen og med hensyn til at løbe mod bolden og vise boldholder, at vi gerne vil have bolden. Tacklinger og mere fysik præger anden halvleg, og her er DGL også mere i boldbesiddelse. Vi får kæmpet os til flere chancer, men desværre får vi heller ikke sat bolden ind i anden halvleg til trods for godt spil.

Kampen ender 0-1, og anfører Maja H. bliver kampens spiller. Efter kampen er der til trods for nederlaget god stemning og efter en lille snak er vi klar til at støtte mændene – og drikke øl og spise kage naturligvis. Alt i alt en god kamp, som burde have givet en sejr til DGLs hårdtarbejdende damer.