Efter en hektisk optakt med sene afbud grundet sygdom og skader fik den altid hårdtarbejdende ”Lis” samlet et slagkraftigt mandskab der på dagen skulle vise sig at være tilstrækkeligt. Mandskabet var som følger:

Anders Nielsen
Andrei Dobre
Carsten Leth
Idrees Masudi
Johan Skov Bergholt
Kristian Nymark Sørensen
Morten Jensen Lindblom
Nicolai Johansen
Nils Hjælm Kristensen
Peter “Høstak” Caspersen
Rasmus Krag
Sebastian Hvidt
Thomas Rasmussen
Thorkil Christensen

Ved ankomst silede regnen ned over Viby Gymnasium og alt tydede på en våd affære. Det skulle dog vise sig, at blive rigtig godt fodboldvejr og alle 90 minutter blev afviklet i tørvejr.
Under optakten blev fokus lagt på, at fortsætte vores spil fra 2. halvleg mod Jura og derudover hjælpe de nye spillere ind på holdet via kommunikation og positivitet.
Kampen bliver fløjtet i gang og fra start dominerer vi markant. I kampens indledning får vi hurtigt 3-4 hjørnespark og et par fine muligheder i åbent spil, dog uden udbytte. Efter 20-25 minutters spil kommer Royal bedre med og får da også tilspillet sig nogle fine målchancer som målmand Peter tog sig flot af!

Sidst i 1 halvleg bryder Nicolai ”Ico” Johansen igennem i vestre side og smækker en bold afsted som daler over målmanden og direkte over i det lange hjørne, fantastisk debutmål! Sådan, 1-0 til DGL!. Samtidig får vi igen overtag i spillet og går til pausen foran 1-0 og ved godt mod frem mod den resterende del af kampen.
Efter pausen bølger spillet meget frem og tilbage og der er muligheder i begge ender. Dog skal vi frem til midt i 2. halvleg før der for alvor sker noget. Et godt hjørnespark til bagerste stang af Idrees havner for fødderne af Niels der elegant løfter bolden op til Rasmus som overlegent vælger, at tæmme bolden med brystet og sakse bolden ind på bedste Zuma vis, Bum! 2-0 til DGL!.
2-0 bliver også kampens resultat og ligeledes resultatet af en flot holdindsats fra vores side.
Kampens spiller blev fortjent keeper Peter med 5 stemmer, skarpt forfulgt af Rasmus og Anders med 4 stemmer hver.
Fantastisk optakt til lørdagens opgør med Hasle – Vel mødt til forhåbentlig endnu 3 point!
// Anders Nielsen

Skriv et svar