Som regel er 3. gang lykkens gang – men sådan blev det ikke i 3. spillerunde for de gode DGL damer. Trods godt spil og fremragende opbakning på sidelinjen måtte DGL damerne lide deres første nederlag i sæsonen mod ASA på 0-1.

Som bekendt er damerne uden fast målvogter, og vi skal derfor alle sammen tage vores tørn i kassen. Mandag starter Louise på mål og tager første halvleg. Hun udtaler selv, at hun er meget nervøs for det, men naturligvis vil give sit bedste. Kampen går i gang og for DGL’s vedkommende starter det hele lidt rodet med lange bolde frem ad banen uden opfølgning og mange tabte dueller i mand mod mand spillet. Louise gør det godt i målet og har mange fine redninger – nervøsiteten ses ikke. Desværre kommer ASA hurtigt foran på et meget heldigt (eller meget flot?) hovedstødsmål, der bliver sat ind på hjørnespark – der er gået ca. 8 minutter. ØV!

DGL pigerne kæmper naturligvis videre, og får vundet lidt flere dueller og kommer mere i boldbesiddelse. Man kan godt mærke, at ASA damerne har brugt en del af deres energi i første halvleg. Begge hold har mange chancer, der nok burde være omsat til mål – specielt i anden halvleg. Set over hele kampen, er det desværre ikke det bedste hold, der vinder kampen.

Der var super god opbakning til DGL damerne trods det våde vejr. Efter kampen stemmes der, mens der nydes lidt trøste-kage i omklædningen. Fansene får lov at stemme med, og Ninna bliver kåret til kampens spiller – en rigtig fin indsats i både forsvaret og på midtbanen.

Sejren og de mange mål snupper vi i stedet fremover. Vi begynder det onsdag kl 19.00 på hjemmebane mod IFSK. Tak for opbakningen, drenge!