Fuglebakken KFUM – DGL 2000

Torsdag d. 11. juni står Kell Thyre for fred og orden på grønsværen i Højlyngen.

Inden kampen går der rygter om der er Pøller og Øller til favorable priser efter kampen. Om dette er årsagen at der kom point på kontoen, lader vi den enkle om at bedømme, men gode og billig var de.

Kampen fløjtes i gang af Kell Thyre og solen viste sig fra sin bedste side og knaldede solstråler mod den grønne, men meget hårde, græsplæne.

Spillet flyder frem og tilbage. Jan ”Traktor” Callesen og Hans ”Kolibri” Thorgaard kæmper godt på midtbanen, og som altid ender Jan med at løbe tør for diesel efter 10 min. Men som den traktor han er, fortsætter han indtil bænken skriger ikke kunne undvære ham mere.
Hans løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber og løber. Jeg selv blev hel træt af at kigge på ham.

Efter lidt uroligheder de bagkæden med lidt fedtspil, ender Fuglebakken med at opsnappe en løs bold og udfordre Peter ”sat som en sten” Stensig. Hurtig små træk og han er forbi, men Peter kommer godt igen, tror vi. Han ender med at lave et straffe, som egentlig burde være højst et frispark, hvis der overhovedet var begået kriminalitet i denne situation. Vores enest håb nu var Mark ”klister” Bech i kassen, Mann gegen Mann. Som en stor overraskelse endte Mark som den mindste mand. Dog tog han pladsen tilbage under bruseren da der blev målt ego’er.

DGL går til pause bagud 1-0. Ulrik ”den fyrige” Rasmussen kommer med en brandtale og DGL går tilbage på banen med ild i øjnene og udsigt til Pøller og Øller efter kampen.

Mark ”hidsigprop” Johnsen bliver nedlagt i det kriminelle felt. Dog havde Fuglebakken fat i OJ Simpsons advokater og de går fri, irritationsmoment for Mark. Hidsigproppen fik en henstilling i første halvleg, for at kalde linjedommeren for f*cking dårlig. En kommentar han trak tilbage efter en lille snak med dommeren. Mark er heldig i situationen og undgår en ostemadder og endnu en bøde for et dumt gult kort. Bødediktatoren sukkede, da han mener der mangler penge i bødekassen til endnu flere øl!

Kell Thyre fløjter den sidste halvdel af kampen i gang. DGL presser Fuglebakken tilbage på banen, og det passer DGL fint da de stor mel velsagtens rækkens hurtigste 4-back kæde i form af Henno, Kristian Hansen, Kim Toft og Hr. Stensig. Der blev lukket til kassen.

Efter ca. 70 min bliver der udlignet på et mål som ville gøre Morten Olsen lidt våd i trussen. fodboldens ABC som David Kier ville sige det, og Hedebasker ville vel gå på toilettet i 5 min.
Efter hurtigt småspil, op ned, ud ind, op ned, ud ind, op ned, ud ind, overlap, indlæg mål! Hans kommer endelig på måltavlen efter en sæson, hvor hans personlig målkonto nok manglede 15-20 mål.

Kell Thyre fløjter til Pøller og øller og kampen ender 1-1.

Stemmer blev fordelt således
Kristian Hansen – 5
Kim Toft – 3
Mark Johnsen – 3
Hans Thorgaard – 3
Den sidste stemme blev glemt i kampens hede om Pøller og Øller.

Skriv et svar