DGLS David Kjær er meget tilfreds med den præstation, hans mandskab viste i 4-0-sejren over Hornbæk.

Hornbæk – DGL2000
JS2
26′ 0-1 Jonas Bloksgaard
29′ 0-2 Morten Møller
32” 0-3 Pedi
82′ 0-4 Kris Buus

DGL 2000 vandt mandag en overbevisende 4-0-sejr over Hornbæk. Træner David Kjær hylder efterfølgende sit hold for at vinde og fastholde drømmen om mesterskabet. Et resultat som betyder, at DGL rykker lidt væk fra bunden i tabellen.

– Jeg er vældig tilfreds med vores kamp søndag i Hornbæk, som vi vandt med hele 4-0 efter en rigtig god præstation, hvis man bortregner de første 10 minutter. Resten af kampen var vi bedst og vandt fuldt fortjent. Vi leverer en veludført kamp lige efter den gameplan, vi havde lagt. Stor ros til spillerne for en disciplineret og koncentreret indsats i varmen. siger David til LigaBold.

Thorkil vendte tilbage i startopstillingen på den centrale midtbane, hvilket vidste sig at være en glimrende disposition. Thorkil dominerede midtbanen i samtlige 70 min, han formåede ikke at holde de sidste 20 min, grundet dårlig. De 70 min. på banen var nok til at gøre ham til en overbevisende MoM. Der er dog plads til forbedringer hele vejen rundt, selvom DGL tager fra Hornbæk med en 4-0 sejr i bagagen.
Jeg er nogenlunde godt tilfreds. Vi ”vendte” på 10 point, og i min verden vil 20 point formentlig være nok for os. At vi nu står med 13 efter 8 kampe er godkendt, men heller ikke mere end det. Vi har fortsat lang vej som hold, før vi er der, hvor vi ønsker at være. Men vi er på rette vej, og generelt bliver vores præstationer sammen bedre og bedre. Vi skal have minimeret udfaldene – både i hele kampe og i perioder i de enkelte kampe siger David afsluttende til LigaBold.
Referant TC

Skriv et svar