Selvom sæsonen er begyndt, er der i disse dage stadig en masse nye studerende i Aarhus, som ikke har fundet et sted at spille go’ fu’bol’ endnu.

Vi håber i DGL 2000, at så mange som muligt kommer ud til DGL 2000 og mærker DGL-ånden – så behøver de ikke længere, at lede efter en ny klub!

Hvis nogen skulle være i tvivl om, hvorfor de skal vælge en klub som DGL 2000 som deres, har vi lavet et kort interview med en af vores nyere medlemmer og del af vores rekrutterings-team, Tårnet fra Hjørring, Andreas Wind Jensen, som allerede er blevet en etableret del af klubben – og en solid klippe i førsteholdets bagkæde!


Hvordan hørte du om DGL?


Jeg hørte om DGL igennem min storebror Jacob, som har spillet i klubben i et par år. Da jeg flyttede til Århus efter et år med værnepligt, arbejde og rejse i Asien var det naturligt for mig at påbegynde fodbolden igen efter halvanden års pause uden en bold. Jacob havde fortalt om hans oplevelser af klubben, holdene og klubånden og det virkede som en klub jeg gerne ville starte stille og roligt op i igen.

Hvad var dit førstehåndsindtryk af klubben?


   Mit førstehåndsindtryk af klubben kom allerede på generalforsamlingen som jeg deltog i, i begyndelsen af sæsonen. Her fik jeg et indtryk af en klub som havde en seriøs vision og et rodfast værdisæt, hvilket ikke forringede mit førstehåndsindtryk. Efter de første par træningen var mit indtryk ydermere, at træningerne var seriøse og fulde af energi, hvilket var faktorer som igen havde positiv indvirkning på mit indtryk af klubben.

Hvordan blev du modtaget?

Jeg blev modtaget meget godt og følte fra dag et, at der var plads til mig på holdet. En blanding af ældre spillere der tog initiativ til at spørge ind til hvem jeg var og hvor jeg havde spillet før, samt fortælle om de enkelte spiløvelser/sekvenser gjorde min modtagelse i klubben rigtig god.

Hvad er det fede ved at spille i DGL?
Det fede ved at spille i DGL er den evige vilje til sejr. Hver gang vi går på banen vil vi vinde, hvad enten det er et stærkt eller mindre stærkt hold vi møder.

Hvorfor er du blevet rekrutteringsansvarlige?

Sebastian og jeg er blevet rekrutteringsansvarlige, fordi vi er et par gode gutter, som ønsker at give andre en god start i en ny klub. Vi er af den opfattelse, at en god velkomst og imødekommenhed over for nye spillere er meget vigtig, når man kommer som ny spiller. Derfor vil vi efter bedste evne forsøge at udfri dette i DGL 2000.


 

Vi håber på at se stadig flere nye spillere på træningsbanerne i Tilst. Vi opfordrer alle til at prøve DGL 2000 af. Vi har plads til alle – uanset niveau.
Kender du/I nogle, der lige er flyttet til byen, så anbefal endelig vores klub, som deres fremtidige spillested.

Der er træning tirsdag og torsdag kl. 18.30-20.00 på anlægget i Tilst

Har I flere spørgsmål, må i endelig gerne kontakte vores rekrutterings-team (Andreas & Sebastian).

Mere info findes her

 

Forza DGL 2000!

Skriv et svar