Torsdag d. 25 tog duksedrengene fra Aabyhøj imod De Gale fra 8210.

Thorsted var endnu engang samlingspunktet i omklædningsrummet. Igen udstillede han sig selv med den ene dumme bemærkning efter den anden. Stemning blødte op, og smilene bredte sig. Alt som det plejer.

DGL 2000 stillede som følgende:

Muremester Jesper

Cykeltyven Morten Møller, Captain TC’Tastico, Mekanikkersønnen Thorsted, Fløde-Stensig.
Centralt Bulldozer-Boutrup sammen med den evigt hårdtarbejdende Steffen. Steffen, der efter en stærk indsats mod Fuglebakken, havde erobret sig en plads i start elveren.

På kanterne den islandske raket Arnár og modsat den tyske techno tramper Tinge.

På 10’eren startede Kygo-fanatikeren Pedi, og helt fremme trussetyven Bloksgaard.

Aabyhøj startede ud med et højt pres. Forsvaret fik hurtigt sit at se til og havde sine vanskeligheder med at finde balancen. Anerkendende skal det siges, at Aabyhøj var gode til at spille bredt og lave farlige dybe løb.

Til trods for det tunge breds, var DGL farlige i omstillingerne. Bedst som det lugtede af Aabyhøj scoring, satte DGL kontratoget ind. En god lang bold fra Møller blev slået i dybden, en fantastisk nedtagning af Pedi, og BUM! På køligste vis bragte han DGL foran 0-1. 5 Scoringer af Wilson Kipketer kopien! Stærk sæson indtil videre, Pedi!

Tydelig frustrerede Aaybyhøj spillere, der flere gange havde været tæt på scoring. Tinge havde flere tætte forsøg på mål, men måtte se forsøgene gå tæt forbi mål. DGL fik bedre fat efter scoringen. Derfor var det ærgerligt, da dommeren lidt tyndt tømte straffe til Aabyhøj for hånd på bolden. En Aabyhøj-kant slår et hårdt indlæg, der rammer publikumsfavoritten Stensig på armen, trods det, at den er placeret langs kroppen. 1-1 på straffe.

Kort før pause, scorer DGL til 1-2. En næsten tro kopi af målet mod Fuglebakken. Hjørnespark fra Tinge til forreste stolpe, TC rammer den og forlænger, og som altid står Bloksgaard placeret rigtigt og scorer sikker til 1-2.

Pausen brugte DGL klart bedst. Vi fik styr på aftalerne imellem forsvar og midtbane. Dette betød, at vi hurtigt fik lukket ned for Aabyhøj og satte os mere og mere på kampen. Igen en god chance til Tinge, der måtte se sit skud blive reddet med fingerspidserne af målmanden.

DGL skifter midt i 2. Halveg en smuk mand på banen. Denne smukke mand arbejdede stenhårdt fra første sekund på banen. Først et forsøg med det iskolde venstre ben, og lidt senere efter en god dyb stikning, gør Thomas Jakobsen det til 3-1 til kæmpe DGL forløsning. IGEN ville DGL sejren dét mere end deres modstander. Aabyhøj gav op, TC blev smidt ud med gult kort og alt var godt!

Fantastisk sejr til drengene. Steffen blev med en vaske ægte mandfolkeindsats kampens spiller med 4 stemmer, tæt forfulgt af Stensig med 3 stemmer.

Følg med i næste referat, der nok engang omhandler bøllebank til Aabyhøj!

//Peter Stensig