Hvis vi inden kampen i mod Viborg Søndermarken i forrige kamp på grundlovsdag kunne mærke kniven for struben, hvor vi desværre led et meget ufortjent nederlag, kunne vi i dagens kamp mod lokalrivalerne fra CIF virkelig mærke de første blodpletter løbe ned af halsen. Alt andet end en sejr kunne ligeså godt sendes ad HT.
Banen i Tilst havde haft de helt optimale forhold dagene forinden. Et massivt regnvejr efterfulgt af et par dages høj solskin og varme havde medført at for første gang i denne sæson kunne vi være stolte over en kampbane af jyllandsserieniveau. Dejligt! Og for en gangs skyld skulle vi ikke spille med de meget tamme hummelbolde, men i stedet den eneste rigtige fodbold der findes: Select super brilliant. Skal vi i DGL ikke overveje at vende tilbage til kun at spille kampe med denne bold?
Solen stod højt på himlen fra en fuldstændig skyfri himmel. Dette kunne kun medføre en sejr. Vi havde endnu ikke gået fra Bilka Arena i denne forårssæson med en sejr.

En stærk startellever med en ligeså stærk bænk skulle forsvare de rød-sorte farver. Kampen starter stærkt, men også nervøst fra begge holds sider. 1. Halvleg byder på chancer til begge hold, især har en stærkt spillende Jesper en kæmpe og enorm vigtig redning, hvor han viser på trods af manglende træning at han står knivskarpt. Kampen bølger lidt frem og tilbage og ved pausen står det 0-0.

CIF kommer stærkt ud til 2. Halvleg, hvor DGL i flere perioder er presset i bund. Men på trods af dette kommer DGL til flere muligheder. Lasse Mønster (Ja du læser korrekt: Lasse Mønster) har et rigtig fint skud lige under overliggeren, som målmanden bliver nødsaget at puffe lige over overlæggeren, som giver hjørnespark. Tinge sparker på det efterfølgende hjørne et fremragende og meget præcist et af sæagsen, og helt som lovet i træningen forinden, hopper den standhaftige TC op i mellem venner og fjender og scorer et MEGET forløsende 1-0 mål med ca. 15-20 min igen. Desværre får Gammelgaard et gult kort kort tid efter, hvilket medfører et ekstra tryk på DGL-kassen. Men DGL viser viljestyrke og sammenhold og står i mod det tunge pres fra CIF-drengene og DGL vinder fortjent 1-0 i en kamp der skulle vindes for at redde sig i jyllandsserien. Håbet lever og det er det vigtigste. Kniven er i særlig grad stadig for struben, men troen er der og nu skal der hentes 3 point mod endnu et lokalt Aarhus hold, nemlig Skovbakken. Hentes 3 point der er der stadig mulighed, afhængigt af Løgstørs og CIF’s kampe.

Kampens spiller: TC (7 stemmer)
Referat: Nicolai Boutrup.