En dårlig stime for DGL 2000 skulle vendes i hjemmekampen mod det kronjydske hold Dronningborg B. DGL havde endnu ikke tabt på hjemmebane, så Bilka Arena havde hidtil været et ubehageligt sted at komme.

Dronningborg B (DB) havde lagt stærkt ud i sæsonens begyndelse, men var siden hen røget ud i en mindre resultatmæssig dårlig periode, så DGL’s drenge havde gode muligheder på hånden. En kamp som bookmakerne havde DGL som favorit til odds 1,90.

DGL lagde rigtig godt ud med et solidt pres og gode takter. En spillemæssig rigtig god start. DB kom dog mere og bedre med i kampen, især deres anfører på den centrale sørgede for, at de kom bedre med i kampen.

Det var dog primært DGL, der havde de bedste muligheder og det bedste spil. Men fodbold handler ikke i første omgang om godt spil, men om at lave mål. Det var DB udemærket klar over, så på noget så simpelt som et indkast landede en tilfældig for fødderne af en DB-spiller, og den debuterende Karsten i målet havde ingen chancer. 1-0 til DB. Karsten stod i øvrigt en rigtig god kamp og var på ingen måde et svaghedstegn på trods af manglen af den faste førstekeeper Jesper.

DGL fortsatte alligevel de gode takter og kom frem til mere godt spil og gode muligheder. Helt tæt på kom DGL dog aldrig helt i første halvleg. Spillet på den sidste 1/3 var stadig ikke helt godt nok, uden dog at det var helt katastofalt.

Det forfærdelige skete endnu en gang. En meget tilfældig bold og manglen på koncentration i den bagerste kæder hos DGL medførte, at DB udbyggede føringen til 2-0.

HALVLEG

En underlig følelse i halvlegen var til at mærke. Vi spillede en fornuftig halvleg, men vi var bagud 2-0. Der var ikke andet at gøre end at fortsætte og tro på det nok skulle komme. Ulrik og Kasper ændrede formationen til 2. Halvlegs start, så den normale 4-2-3-1 ændredes til en 3-5-2 formation. Dette viste sig virkelig at give pote. DB blev presset fuldstændig i bund og DGL sad på ALT, ja virkelig ALT. Masser af godt spil fik tilskuerne lov til at nyde, masser af løb, masser af gode afleveringer, masser af det hele, undtagen mål. Indtil et indlæg fra venstre side ramte Bloks’ fødder, og han blev fældet. Straffe til DGL, som Tinge iskoldt satte ind til 2-1. DGL fortsatte presset halvlegen igennem uden dog desværre at udligne.

Kampen endte 1-2 – et meget skuffende og ærgerligt resultat, set i forhold til hvordan DGL pressede og forsøgte sig.
Næste kamp er til Super Saturday mod ærkerivalerne fra Fuglebakken, som virkelig skal nakkes! 3 point er et krav for vi er et langt bedre hold end hvad tabellen viser. Det skal hedde JS1 efter julen, for JS2 er satme ikke sjovt!

Kampens spiller(e): Karsten og Nicolai (begge 3 stemmer)

Referat: Nicolai