Brandvarm efterårs-lørdag skulle danne kulissen om endnu en sejr til drengene fra 1. holdet. Følgende fik lov til at starte:

Steffen S
Møller-Andreas-Øvall-Peter
Kris
Pedi-Lasse-Thorsted-Hvidberg
Bloks

Og med en stærk bænk med Magnus, Thorkil og Nicki.

Ovenpå et nederlag til FC Djursland var det også tiltrængt med lidt medvind, men det startede ikke helt som ønsket.

Efter 3 minutter kom Hasle på 1-0 efter lidt klumpspil inde i feltet. Bolden ender tilfældigvis ved en Hasle-spiller som med lidt held sender den i kassen.
Her kunne man have frygtet, at DGL ville begynde at panikke, men det var der ingen grund til. For 3 minutter senere spiller Andreas en lang bold op til Bloks, som tæmmer, vender og sparker bolden op i hjørnet. Flot flot kasse fra en flot afstand.
3 minutter senere får Thorsted en bold fra Kris (Eller var det Øvall??) som han sender afsted mod mål. Bolden triller under målmanden og så står der 2-1.
Næppe en situation, som Hasle’s målmand var alt for stolt over og kort efter bliver han også skiftet ud.

Herfra skal vi hen til det 22. minut, hvor skabelonsøvelserne fra træning gav pote. Hvidberg trækker ind fra venstre kant, hvorefter Øvall sender en lang bold op bag Hasle’s bagkæde til Peter, som sender et indlæg ind til Pedi. 3-1.

Herefter går DGL lidt ned i kadence, men går roligt til halvleg.

2. halvleg starter Hasle med at presse hårdt og det er som om, at DGL aldrig rigtig får sat sig på spillet. Det bliver varmt, benene bliver tunge, afleveringerne dårlige og nervøsiteten kan fornemmes lidt.
Heldigvis lykkes det DGL at score et mål mere, hvor Nicki sætter et par spillere og sender bolden videre til Bloks, som lukker kampen.
Herefter går kampen lidt i stå og efter til sidst kun at være 10 mand på banen efter 4 skader, så får begge hold endelig lov til at slippe for at løbe mere og der kunne jubles.
4-1 i en kamp, hvor varmen næsten var den hårdeste modstander. Et fortjent resultat inden næste kamp mod Vorup.

Kampens spiller:
Bloks (8)
Thorsted (2)
Peter (2)
Andreas (1)

Skriv et svar