Dagen var oprunden!

Første hjemmekamp for DGL 2x Millennium i jyllandsserie 1. Spillerne var parate og spændte, for samtidig var det sæsonens første kamp på græs, dog en noget ujævn af slagsen. Modstanderen på denne, noget vindblæste, lørdag var det ukendte hold fra Lindholm.

Trænerteamets udvalgte var Jesper på mål, forsvaret bestående af Troels, TC, Jakob Thorsted og Jon. Steffen, Thorkild,  Tarik og Møller udgjorde midtbanen. Angrebet, i denne klassiske 4-4-2, udformedes af Lars og Tinge. Således en stærkt besat bænk af Bloks, Wassim og Mathias Hvidberg.

Første halvleg var noget begivenhedsløs, lige indtil Morten Møller jagtede en lang bold, som Lindholm forsvaret noget famlende ikke fik ekspederet væk. Møller lobbede bolden roligt uden om målmanden og 1-0 til de gode! Resten af halvlegen var uden de nævneværdige chancer, hvor DGL stod godt på banen, men ikke rigtig skabte det store frem i banen. Det eneste højdepunkt, dog af mindre positiv karakter, var, at Lars må lade sig udskifte med en mindre forstrækning. Ind kom Wassim.

Anden halvleg med vinden i mod sig havde DGL det sværere og blev i perioder presset helt i bund. I midten af halvlegen kom Bloks på banen og efter få øjeblikke på banen, kom han til en halv chance. Troels forsøgte sig også med et hovedstød på overliggeren, dog i egen ende.

Med små 10 min. tilbage bliver de rød og sort stribede reduceret til 10 mand, da Thorkild, med en halvflyvende tofodstackling, blev sendt til afkøling. En aktion, der kom til at koste én dag i skammekrogen. Forinden dette havde Lindholm bragt balance i regnskabet grundet en anelse ubeslutsomhed i DGL forsvaret, der endte med en bold-til-hånd situation og straffe. Et straffe som Jesper dog var meget tæt på at nuppe.

Slutfasen, med én mand i undertal, blev selvsagt noget hektisk. DGL fik dog også sin ene chance ved Morten Møller, som desværre ikke helt fik et ordentligt træf på bolden, da muligheden bød sig.

Konklusionen efter kampens anstrengelser må være, at DGL i sidste ende kan være tilfredse med at få det ene point – og så er det tilbage på træningsbanen, hvor der er nok at tage fat på.

Kampens spiller blev forsvarskrumtappen TC.