Der var lørdag eftermiddag et flot fremmøde af DGL tilskuere, der i kampens indledning så et DGL hold i fuld kontrol. DGL var således spilstyrende og spillede sig frem til flere gode afslutinger. Det var også i denne periode Wassim scorede kampens, og sit, første mål for DGL.

I de sidste 10 min. af halvlegen kom Vorup lidt bedre med og fik fremtvunget sig et par dødbolde. Den ene af disse resulterede i en udligning fra Vorups side. En anden afslutning efter et hjørnespark, blev på mirakuløs vis reddet på stregen af en hurtigt-reagerende-stærkt-hovedspillende Tarik Kehli i situationen. Ananas i egen juice? Måske.

Anden halvleg bød på lidt usammenhængende spil, men dog med DGL som det mest toneangivende hold, hvad chancer angik. DGL brændte flere gode chancer, men som det så ofte går, når man ikke scorer på sine chancer, så blev det Vorup, der efter endnu et hjørnespark kunne score og derved vinde kampen 1-2.

Status efter 4 kampe lyder på 2 point, men truppen ser fortrøstningsfuldt frem imod de kommende kampe. Vi er stadig ikke det værst præsterende hold i Aarhus!

Kampens spiller: Wassim