Efter 3 kampe, 2 point og 0 mål, og var DGL’s Jylland serie herre presset til at hive alle 3 point hjem, hvis målet om Jylland serie 1 til foråret skal sikres. Dette skulle gå ud over Åbyhøj, som DGL har tabt til to gange dette år, i et par tætte kampe. Der var derfor lagt op til en tæt kamp, hvor alle mand skulle være klar til at kæmpe for en sejr.
Begge hold forholdt sig meget defensivt fra start, når modstanderen havde bolden stod det forsvarende hold solidt på egen banehalvdel, og var klar til at lukke modstanderne ned. Det blev Åbyhøj der kom frem til de største chancer i en taktisk første halvleg. Efter et hjørnespark der bliver heddet på stoplen, ender bolden foran en Åbyhøj spiller, der midt foran mål uden keeper på det skammeligste sparker bolden forbi mål. Ud over denne direktør af en chance blev det til et skud på oversiden af overlæggeren, samt et skud der bliver afværget af Steffen Sindings skulder inde på stregen. DGL havde meget svært ved at komme frem til de store muligheder. Det blev til et par lang skud, der aldrig rigtigt blev fralige.
Anden halvleg starter meget afvendende som første. Dog giver DGL ikke de store chancer væk i denne periode. Åbyhøj spillerne blev afvist når de prøvede at spille sig frem mod DGL målet, men desværre kom der heller ikke det store i den anden ende. Derfor skulle der sikkert noget andet end åbent spil til hvis der skulle komme nogle mål.
Dette skete heldigvis for DGL efter en dødbold. Peter Præstegaard slår et præcist hjørnespark ind til bagerste stolpe, hvor duellen bliver vundet, og bolden igen kommer modsat, hvor Nikolaj Øvall skubber bolden det sidste stykker over stregen. 1-0 til hjemmeholdet.
Nu var Åbyhøj presset til at komme længere frem på banen. Dette stod DGL forsvaret godt imod og undlod at give store chancer væk. Dog var tidligere målscore Øvall lidt i gave humør da han misser et spark og bolden bliver overtaget at en Åbyhøj angriber. Han får frit løb mod Sinding, men her vinder DGL keeperen i første omgang duellen, og på returen sparker Åbyhøj angriberen endnu engang forbi målet.
I de døende min. For Øvall muligheden for at bliver dobbelt målscore for anden gang i sin DGL karrierer, da han vinder en bold midt på banen og ender med en halv friløber. Han får afsluttet mod det lange hjørne, men en Åbyhøj forsvar får blokeret bolden.
1-0 resultatet holder kampen ud og kampen om at komme i JS1 til foråret er nu for alvor åben. Der er lagt op til en utrolig spændene kamp mod Viby på lørdag hvor DGL med en sejr kan komme op på den 4 plads der kan sikre JS 1. Kom derfor på Viby stadion lørdag d. 15/10 kl. 13:00 og støt drengene!! Det betyder noget der kommer nogle og bakker op!!!