Start 11’er:
Jesper

Møller (debut) – Troels © – TC – Jon

Galler (debut) – Lasse (kamp nr. 151) – Tarik (debut) – Mathias S (debut)

Greve – Gatten

Bænken: Thorkil, Mathias H og Pedi

Vi måtte vente 14 dage, før vejret, dommerne og banerne (desværre ikke græs, men bookning af kunst) endelig gik op i en højere enhed og lod DGL 2000 komme i gang med klubbens første JS kamp nogensinde. En historisk dag!

Med tre meget kompetente herrer (Ulrik, Moses og Svend) som anker og peptalkere i omklædningsrummet var det et spændt, koncentreret og meget opsat DGL hold, der trådte ind på Bilka Arena 2.0. Tændingsniveauet blev bestemt ikke mindre af, at ca. 50 toptunede DGL supportere stod klar på sidelinjen 5-10 min. før kampstart. Jeg taler nok på hele holdets vegne, når jeg skriver, at gåsehuden piblede frem her der og alle vegne!

Svært at sige om det var gåsehuden, som gjorde os bløde om hjertet, men klubbens første 5-10 min. i JS var mildest talt elendige. Målmanden over alle målmænd, Jesper Målmand, var heldigvis klar både i hovedet og med hurtige reaktioner. Vi kunne nemt have været bagude 2-0 efter 5 min. ”Avav hvor er de gode, hurtige, unge og veltrænede” tænkte flere af de ellers meget rutinerede DGL’ere.

Med lidt råb og skrig, fight og tacklinger fik vi dog hurtigt rystet den elendige start af os, og vi begyndte så småt at stå godt i kæderne og spille lidt fornuftigt bold.

”Omstillinger” er det nye nøgleord (ordene at ”parkere bussen” er dog også blevet brugt en gang eller to), og vi skal da lige love for, at vi har øvet os på netop det ord. Efter 20 min. (måske 15, måske 25 min) spil, bliver en perfekt bold slået over til Mathias S, der resolut spiller bolden ind i feltet, hvor en nærkampsstærk Greve får lagt bolden perfekt til rette for Gatten, der, uden at tøve, hamrer bolden ind i kassen! DGL’s første JS mål er en realitet!

Resten af halvlegen har DGL fint styr på, og personligt mindes jeg ikke, at Skovbakken, hvis man ser bort fra de første 5-10 (og et total uretfærdig indirekte frispark), reelt havde en stor chance resten af kampen (måske et hovedstød i anden halvleg?).

Jo, vi stod langt tilbage og nej, det var ikke det kønneste fodbold, men vi er altså bare ligeglade, når vi får point på kontoen 🙂

Tilbage til kampen og målene. En bold bliver slået i dybden i vores højre side, vores vildkat Gatten spurter efter den, hvilket først resulterer i en dårlig tilbagelægning fra forsvarsspillerne og derefter en meget mærkelig clearing af Skovbakkens målmand. Jamen I skulle have set det – målmanden rammer bolden så dårligt, at bolden kun lige triller ud i kanten af feltet, hvor Greve med en perfekt banan (højre yderside) sparker bolden direkte ind i rosen. Klasse opfanget af Greve. Gatten bliver tilskrevet en flot assist for det hårde pres, der virkelig gav pote.

Thorkil kommer ind i stedet for Lasse, Pedi i stedet for Grave og Mathias H i stedet for Galler. Man kan kun tage hatten af, for hvordan disse tre indhoppere bare hæver niveauet og giver den fuld gas – virkelig en fornøjelse!

Mål nummer tre: Endnu engang vil jeg trække på ordet omstilling. Bolden vindes på egen banehalvdel og spilles lige op i banen til en fremstormende Pedinho. Et par vrik med hofterne, et par spænd med højre brystmuskel og et kraftfuldt aftræk senere og bang – bolden er hamret i kassen! Pedi laver flik-flak og tilskuerne klapper taktfast, mens der i kor råbes: ”Morapedi Mohapeloa”. Jublen vil ingen ende tage! Skovbakken er knækket og kampen afgjort.

DGL 2000’s første JS sejr er hus, ja man kan jo være fræk at sige, at vi har vundet 100 % af vores JS kampe (og jeg er fræk – så er det sagt :))

Endnu engang tak til vores 12. mand. En pisse fed oplevelse og kamp vi alle sent vil glemme.

DGL ist ein Club!

Kampens spiller: Kristian Gatten

Manglende debut øl (måske også en bøde?): Møller, Galler, Tarik og Mathias S

Tøjvask: Jesper Målmand

Musik og playlist: TC

Game plan: Ulrik

Toilettet: Stoppet

Ref.: Lasse Mønster

Skriv et svar