1-0 – Målscore Daniel Galler

En af puljens bedst boldspillende hold var på besøg på DGL’s hjemmebane i Tilst. Thisted skulle se om de kunne stikke lidt af i toppen af tabellen mens DGL skulle prøve at fortsætte de gode takter med 4 sejre i de seneste 5 kampe.
DGL får en drømmestart. Efter bare 3 min. kaster Pedi et langt indkast som Øvall forlænger, og der står Galler ved forreste stolpe og sparker bolden i nettet til 1-0. Den start rystede Thisted lidt og de fik i starten ikke rigtig deres spil til at fungere, hvilket var DGL’s fortjeneste. Alle mand arbejde hårdt, og sad helt tæt på deres markering når Thisted skulle føre bolden op. Samtidig holdt DGL godt fast i bolden når den blev erobret.
I slutningen af første halvleg fik Thisted gang i deres hurtige spil, og DGL sad lige en halv meter længere fra deres mand, og derfor fik de plads til at spille hurtigt rundt. Det ender også med en stor chance hvor Thisted sparker på indersiden af stolpen og returbolden bliver fra en meters afstand sparket over mål.
DGL kommer bedre ud til anden halvleg og sider tæt på Thisted spillerne igen. Hele anden Halvleg prøver Thisted at komme over kanterne og får sparket en masse indlæg samt får en masse hjørnespark. Dette får DGL høje mider forsvare Øvall og Andreas samt keeper Steffen Sinding fint afværget, og Thisted kommer ikke til de store chancer i anden halvleg.
1-0 føringen holder kampen ud og DGL får dermed en vigtig sejr som knækker puljen lidt i 2.
Kampens spiller blev fortjent Andreas Wind, der spillede en rigtig god kamp hvor han fik afværget mange situationer og holder højt niveau hele kampen igennem.