Endnu et lokalopgør stod for døren for DGL’s drenge. Efter en vaske ægte afklapsning af bønderne fra Hornbæk lørdagen forinden, hvor det blev til en fuldt fortjent 5-0 sejr til DGL, var DGL proppet med selvtillid og gå-på-mod. Et af de helt store problemer i træningskampene og i de første par kampe af turneringen var manglen på at lave mål. Derfor var det en kæmpe forløsning at lave hele 5 mål i én kamp!

For første gang nogensinde (måske) i DGL 2000’s historie kunne trænerteamet stille med samme 11 mand i startopstillingen i 2 kampe i streg! Og for at krydre den endnu mere: De kunne også stille med samme 3 udskiftere dvs. fuldt genvalg (uden skader, uden afbud, uden ja alt muligt andet) til samtlige 14 mand. Det var selvfølgelig super fedt at kunne stille med samme startopstilling i 2 kampe i streg, men det var ikke et selvsagt scenarie inden kampen, da flere af indskifterne gjorde en rigtig god figur i deres indhop i kampen mod Hornbæk! Men som man siger: ”Never change a winning team”.

Historisk set har DGL altid trukket det længste strå mod Fuglebakken i nogle altid tætte kampe, hvor der bliver kæmpet for hver en meter. Som assistenten Kasper fortalte inden kampen, så er fodboldfilosofien i Fuglebakken fight, fight og atter fight. Det er ikke et teknisk særlig stærkt spillende hold, men de kæmper en hvis del af kroppen ud af bukserne.

Og det havde Kasper helt ret i!

DGL lagde rigtig fornuftigt ud de første 25 min, hvor Fuglebakken kun havde bolden i meget kort tid, inden de smadrede den af sted. DGL spillede hurtigt, flyttede bolden fra side til side, lavede hurtige løb ned bag deres bagkæde og lod dem ikke få lov til at spille sig ud af deres problemer. Selvtilliden fra forrige kamp var taget med, for fodbold er altså nu en gang både nemmere og sjovere, når samtlige 11 mand er fyldt med selvtillid.

Efter 25 min spil måtte en ellers storspillende Jakob Thorsted forlade banen med et trælår. En kæmpe svækkelse, da samarbejdet ’Thorsted og TC’ i det centrale forsvar har fungeret sublimt i kampen mod Vatansport, Hornbæk og starten af kampen mod Fuglebakken.

Juraministeren (Peter Stensig) blev i stedet for Thorsted kastet for løverne uden at have varmet op.

Fuglebakken fik efterfølgende lidt bedre fat, og en kæmpe dommerfejl gav Fuglebakken en forløsende 1-0 scoring: Jon hindrer på fantastisk vis en omstilling fra Fuglebakken ved at bruge kroppen og tage bolden fra dem. Dommeren måtte have fået den skarpe sensommer sol i øjnene, for Jon blev fuldstændig fejlagtigt noteret i dommerens sorte bog og måtte ud at køle af et kvarters tid. Fuglebakken scorede efterfølgende på frisparket, så det var en dobbelt øv situation!

HALVLEG

Jon kom ind igen fra halvlegens start – en pause som varede de professionelle 15 min. Dommeren måtte have fået enten dårlig eller stærk mad dagen forinden, siden han skulle bruge hele 15 minutter på at klemme maden ud igen.

DGL pressede på for at få en udlignende scoring, men fuglebakken er for 2. Halvlegs start slet ikke klar på at spille fodbold, men i stedet indstillet på at forsvare deres 1-0 føring. Det blev en fysisk præget halvleg, hvor det blev tydeliggjort, hvilken type fodbold Fuglebakken står for jf. Kaspers oplæg til kampen.

Men, men, men…. Nu kommer der altså et lille surt opstød fra referanten. Vi må finde tilbage til DGL 2000’s værdier ”Åbenhed – Respekt – Klubånd – Vilje til sejr – hygge”. Respekten for hinanden som fodboldspillere er til tider ikke eksisterende og især klubånden er slet ikke indprintet.

Disse værdier blev ikke overholdt og respekteret i alt for store perioder i 2. Halvleg i kampen mod Fuglebakken.

Disse værdier er drivkraften i DGL 2000 og har drevet klubben så langt, som den er nået. Så det er tid til at se indad og få værdierne indprintet på nethinden hos samtlige spillere. Nå, nok om det.

Efter et tungt pres for at få den udlignende scoring endte bolden desværre i kassen i den forkerte ende på en, ja omstilling. 2-0 til Fuglebakken.

Kampen gik lidt i opløsning, og det ender også med en scoring til 3-0 til Fuglebakken på et straffespark. 3-0 bliver også desværre kampens resultat, hvilken sender 8210-holdet op på 1. Pladsen.

En øv-kamp hvor DGL ellers i store perioder viste klart bedst spil. 3-0 er et meget misvisende resultat, som også en af Fuglebakkens klubmænd efter kampen fortalte os.

Vi må se fremad og hente 3 point i den meget vigtige udekamp mod Brædstrup på lørdag. KOM NU GUTTER!

Referant: Nicolai

Kampens spiller(e): Pedi og Nicolai (begge med 4 stemmer)