Det var et afbudsplaget DGL hold, som tog til Sæby for at indlede det travle påske-program, hvor kravet fra træneren var en sejr efter ét nederlag og én uafgjort i de første to kampe.

Holdet var uden en karantæneramt Thorkil, en skadet Lars, og Jakob der var taget på ferie. Det var derfor en noget amputeret trup, som kørte mod Sæby i jagten på de tre point, men det var dog ikke noget, som var til at se, da kampen først var gået i gang.

Hvis der havde manglet chanceskabende spil og store målchancer i de første par kampe, var dette bestemt ikke tilfældet i denne kamp. Første halvleg bød på adskillige store chancer til både Wassim, Morten men bestemt også Steffen, som fik flere tilskuere til at postulere, at han nok stadig spillede for Skjold Sæby, siden han nægtede at score imod dem.

Sæby var kun sporadiske gæster i DGLs felt, men dette skulle vise sig at være nok. På trods af en fantom/tv-redning af Jesper på et frispark, lykkedes det ikke at holde målet rent. Der skulle dog (igen) et noget tyndt straffespark til, før hjemmeholdet kunne bringe sig foran 1-0 inden pausen.

I 2.halvleg kom DGL ud med en endnu mere aggressiv attitude, eftersom det bl.a. var blevet lovet af Lasse Mønster, at han kun ville køre hjem, hvis det blev til 3 point. Dette førte til et massivt DGL-pres, hvor hjemmeholdet stort set ikke havde bolden på DGLs banehalvdel. Det mere aggressive pres første dog også til et par gule kort, først til Tinge og sidenhen til Pedi, men også Sæby blev også nødsaget til at trække et par gule kort.

Vi skulle dog helt hen til midten af halvlegen, før Morten Møller sparkede bolden ind fra kanten af feltet, hvilket i den grad åbnede kampen op i de sidste 20 minutter. Det blev til flere gode forsøg fra DGLs side, men ind ville bolden ikke, og kampen endte derfor 1-1.

Et noget skuffende resultatet taget kampens forløb i betragtning, men trods alt ét point på kontoen. Lasse forbarmede sig dog over medspillerne og bød alligevel på hjemmebagt kringle og et lift hjem til Århus.

Kampens resultat: 1-1

Kampens spiller: Lasse Mønster

Holdopstilling (fra venstre mod højre):  

Jesper – Pedi, Troels, TC, Jon – Morten, Tarik, Lasse, Wassim – Steffen, Tinge

//Morten Møller