Et straffespark efter et kontrastød, et målmandsdrop efter et langskud og et selvmål indenfor de første 10 minutter, og så var DGL ellers foran 3-0, hvorefter kampen sikkert blev kørt hjem med en samlet 4-1 sejr.

Skovbakken lagde et fornuftigt tungt pres i løbet af de første par minutter af kampen, inden vi kommer foran på et straffespark udført af Simon J. Et par minutter efter sparket Morten Gammelgård på mål langt udefra, men Skovbakkens målmand havde til aftenens kamp ikke fået handskerne rigtigt på, hvilket resulterede i endnu en scoring på blot få minutter.
DGL var dog endnu ikke færdige med deres scoringer og yderligere et par minutter henne i kampen slår Simon J et indlæg retur ind i feltet efter et hjørnespark, hvorefter en af Skovbakkens spillere får snittet den videre i mål ved bagerste stang. 3-0 – DGL’s manglende skarphed sæsonen igennem var ikke til stede, og 3 halve chancer resulterede alle i mål.
Jonas Bloksgaard gør det til 4-0 inden den halve time er rundet, og kampen synes reelt afgjort.
Skovbakken kunne ikke få etableret et pres, men skulle alligevel få en reducering inden pausen, da dommeren ville i centrum og dømte et tydeligt DGL målspark til et Skovbakken hjørnespark. Skovbakken udnytter foræringen og gør det til 4-1 lige inden pausen.

Skovbakken foretager 3 offensive indskiftninger i pausen, men et overtal på 2 x 10 min i DGL favør lukkede reelt kampen i 2. halvleg, som bød på en masse chancer til DGL uden scoringer, som desværre har været tilfældet det meste af sæsonen, mens Skovbakkens farligste forsøg var et spark med skinnebenet eksekveret af TC tæt forbi eget målhjørne.