På en solskinsfyldt Kristi himmelfartsdag tog JS drengene fra DGL2000 imod et formstærkt Støvring mandskab, som havde hentet 7 point i deres seneste 3 kampe. Trods det at forholdene op til kampen var perfekte med en bane (ifølge Hedegaard) som mindede om en golfgreen, blev kampen en rodet affære som Støvringmandskabet kom bedst ud af med en smal 0-1 sejr.

DGL kom ellers ud som lyn og torden og satte sig hurtigt på kampen. Især Morten Gammelgaard var skarp på kanten og fik udfordret sine direkte modspillere med anledninger til flere afslutninger, uden dog at være helt farlige. Men som set for ofte i dette forår så kommer DGL bagud 1-0 efter 25 minutter i en periode hvor DGL ellers sidder tungt på begivenhederne. Det var Støvrings farlige angriber Mads Harboe som flot sparkede bolden i kassen uden chancer for Jesper i målet. Trods det flotte mål er det alligevel bittert, at det netop er Mads Harboe som scorer, da DGL i oplægget inden kampen snakkede om at lukke ned for Mads’ venstreben.

0-1 var stillingen, da de to hold gik til pause. DGL snakkede om at investere mere i nærkampene samt at presse Støvrings lidt tunge bagkæde. Det lykkes dog ikke helt og de sidste 45 minutter var præget af, at Støvring ikke ville frem på banen. Selvom DGL havde svært ved at bryde Støvrings defensiv op, bliver DGL snydt for et klart straffespark midt i 2. halvleg. Det kunne ellers have ændret kampen, men som den eneste på banen så dommeren ikke hændelsen. DGL forsøgte at presse på for chancer i den sidste del af kampen ved at smide TC i front, men desværre endte det ikke i mål, hvorfor kampen sluttede 0-1.

Kampens spiller: Morten Møller

Referat: Godthaab